1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti Buss lisab eelmüüki üle 350 peatuse
Eesti Buss lisab eelmüüki üle 350 peatuse

Eesti Buss lisab eelmüüki üle 350 peatuse

Eesti BussEesti Buss OÜ avab alates 21. juulist esimesena Eestis piletite eelmüügi internetist kõikide kaugliini reiside vahepeatustes. Kokku saab nüüd pileteid osta enam kui 400st peatusest.

„Senine võimalus osta eelmüügist bussipileteid vaid suuremate linnade ja asulate peatustest on selgelt ajale jalgu jäänud. Seepärast on seda suurem rõõm teatada, et tänu Tpileti meeskonna poolt arendatud uudsele lahendusele saab alates 21. juulist Eesti Bussi reisidele pileteid ette osta kõikidesse peatustesse, kus meie buss peatub,“ sõnas Eesti Bussi juhatuse esimees Gunnar Obolenski.

Uuenduse käigus lisandub piletimüügikeskkonda Tpilet.ee eelmüüki üle 350 Eesti Bussi peatuse.
„Näiteks Muhu saarelt Tallinnasse või Tartusse sõita sooviv inimene ei pea enam eelmüügis algpeatuseks valima Kuressaaret, vaid saab pileti juba 10 päeva ette ära osta, valides reisi alguseks kodule lähima vahepeatuse,“ tõi Obolenski näite.

Aasta esimeses pooles osteti eelmüügist 60 protsenti piletitest, müügi laiendamisega soovib Eesti Buss ette ostetud piletite osakaalu suurendada 80 protsendini.

„Kuna tegemist on ainulaadse ja tehniliselt keerulise projektiga, jälgime selle toimimist ning vajadusel oleme valmis seda jooksvalt muutma,“ märkis Obolenski.

Samuti saab nüüdsest meie bussides tuvastada pileti kehtivust ka nutiseadme ekraanilt. See tähendab, et piletit pole tarvis välja printida, vaid seda saab esitada otse nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanilt. Oluline on, et bussijuht saaks kontrollida pileti QR koodi.

„Julgustan kõiki piletite eelmüüki kasutama, kuna see annab reisijale kindlustunde ja kiirema teeninduse,“ lisas Obolenski.

Eesti Buss OÜ opereerib SEBE kaubamärgi all 54 Eestisisest kaugbussiliini, mida kasutab aastas üle 1,5 miljoni reisija.

Head Uudised GoodNews