1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti Buss langetab Tallinna-Pärnu ja Tartu-Pärnu liinidel piletihindu
Eesti Buss langetab Tallinna-Pärnu ja Tartu-Pärnu liinidel piletihindu

Eesti Buss langetab Tallinna-Pärnu ja Tartu-Pärnu liinidel piletihindu

Eesti Buss langetab Tallinna-Pärnu ja Tartu-Pärnu liinidel piletihinduSEBE grupi tütarettevõte Eesti Buss OÜ langetab juunist Tallinna-Pärnu ja Tartu-Pärnu suundade piletihinnad vastavalt 7 ja 9 euro peale ning lisab Tallinna-Pärnu liinile oluliselt rohkem väljumisi.

“Suvi on reisimise aeg ning Pärnu on puhkuseperioodil olnud alati üks populaarsemaid sihtkohti. Seepärast muutuvad Tallinn-Pärnu suunal meie senised reedesed ja pühapäevased väljumised igapäevasteks,” ütles Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski ettevõtte teatel.

Koos väljumiste lisandumisega ühtlustub ka Tallinna-Pärnu suunal täispileti hind praeguselt 8.40 eurolt 7 euro peale. Tartu-Pärnu suunal langeb hind 11 eurolt 9 euro peale.

Juunist muutuvad nendel liinidel praegused Noorte Ekspressi väljumised Suveekspressi väljumisteks, mis tähendab eapõhiste soodustuste asendumist püsikliendisoodustusega.

“Ühest küljest tahame oma hinnastruktuuri reisijatele võimalikult lihtsaks ja arusaadavaks teha, teisest peame arvestama, et kõik kulud oleks kaetud ja bussijuht saaks tööle vastavat väärikat tasu,” põhjendas Obolenski.

Uute väljumistega saab lähemalt tutvuda Tpileti kodulehel.

Head Uudised GoodNews