1. Avaleht
  2. Kampaania
  3. AUTOLOOS! Coop alustab kõigi aegade suurima autoloosiga
AUTOLOOS! Coop alustab kõigi aegade suurima autoloosiga

AUTOLOOS! Coop alustab kõigi aegade suurima autoloosiga

A72A1690Coop Eesti alustab homme kõigi aegade suurima autoloosiga, mille käigus on võimalik võita kokku seitse sõiduautot Volkswagen Golf päriseks.

Coop Eesti turundusdirektori Andres Lemberi sõnul piisab autoloosis osalemiseks sellest, kui klient teeb Konsumites, Maksimarketites, AjaO ning teistes Coopi kauplustes ühe kuu jooksul igapäevaseid oste Säästukaardiga kokku vähemalt 50 euro eest. „Oluline on igal ostul registreerida Säästukaart, kuna see on võti loosis osalemiseks,“ rõhutas Lember. „Juhul, kui ühe kuu jooksul koguneb oste kokku üle 100 euro, on inimesel kaks korda suurem võiduvõimalus, 150 euro korral kolm korda suurem võimalus jne,“ lisas Lember. Igal kuul toimub uus loosimine ja ostusumma alusel virtuaalsete loosipiletite arvestamine algab otsast peale.

A72A1758

Säästukaardi kliendi jaoks on loosis osalemine automaatne – Säästukaardi süsteem peab ise arvestust, kui palju virtuaalseid loosipileteid klient kuu jooksul on endale saanud. Füüsilisel kujul pileteid kliendile ei väljastada.

Lemberi sõnul ei ole tegemist mingi reklaamitriki või auto paarikuulise rendiõigusega, vaid autod antakse kliendile päriseks. „Igal kuul kingime ühele oma kliendile lumivalge sõiduauto Volkswagen Golf,“ ütles Coopi turundusdirektor.  Kõigile Trendline klassi autodele on Lemberi sõnul lisatud Business pakett ja talvepakett. Autodel on esimesed ja tagumised parkimisandurid, pardakompuuter, puutetundliku ekraaniga raadio, Bluetooth telefoniühendus, püsikiirushoidja, 15-tollised valuveljed jpm.

A72A1785

Autoloosimised toimuvad iga kuu alguses ning loosis osalevad kõik eelmisel kuul vähemalt 50-euro ulatuses Säästukaardiga oste sooritanud kliendid. Esimene auto loositakse välja juuli alguses telesaates Suvesangarid.

Head Uudised GoodNews