1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. BUSSILIIKLUS I Go Bus hakkab bussiliiklust kaugliinidel taastama
BUSSILIIKLUS I Go Bus hakkab bussiliiklust kaugliinidel taastama

BUSSILIIKLUS I Go Bus hakkab bussiliiklust kaugliinidel taastama

Go Bus hakkab bussiliiklust kaugliinidel järk-järgult taastama, alates 8. maist on bussifirmal kavas kahe nädala jooksul taasavada vähemalt 20 väljumist ning alustada bussiühendust Saaremaa ja Hiiumaaga.

„Eriolukorra piirangute leevenemine ning inimeste aktiivsem liikumine on kasvatanud nõudlust bussiliikluse järk-järgulise taastamise järele. Seega plaanime lähinädalatel hakata väljumisi taasavama käsikäes reisijanõudluse kasvu ning liikumispiirangute vähendamisega saartega,“ kommenteeris Go Busi juhataja Andrei Mändla.

Bussifirma juhi sõnul on kavas järgmise kahe nädala jooksul taasavada vähemalt 20 kaugliinide väljumist.

„Kui aprillis liikusid inimesed oluliselt vähem ning kaugliinibusside täituvus langes tavapärasega võrreldes üle poole võrra, siis viimastel päevadel näeme ses osas mõningast elavnemist. Sealjuures on paljud saarlased on meiega ühendust võtnud ja uurinud, millal taas bussiga mandrile ja tagasi pääseb,“ selgitas Go Busi juhataja.

Alates tänasest, 8. maist taastab Go Bus Tallinna ja saarte vahelise bussiühenduse. Tartust Kuressaarde saab bussiga sõita alates 22. maist.

Plaanis on avada ka bussiliiklus Tartu-Viljandi (al 15.05), Tartu-Valga (al 18.05) ja Tartu-Põlva (al 18.05) vahel. Lisaks tiheneb alates tänasest sõidugraafik Haapsalu-Tallinna liinil.

„Eriolukorra tingimuste ja piirangute leevenedes lisame kaugliinidele täiendavaid väljumisi  veelgi. Tuletame aga kõigile meelde, et jätkuvalt on oluline kinni pidada Terviseameti soovitustest enda ja kaasreisijate tervise hoidmiseks ning hügieeni tagamiseks,“ lausus Mändla.

Head Uudised GoodNews