1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Vueling alustas lende Tallinna ja Barcelona vahet
Vueling alustas lende Tallinna ja Barcelona vahet

Vueling alustas lende Tallinna ja Barcelona vahet

Vueling alustas lende Tallinna ja Barcelona vahetHispaania suurim odavlennufirma Vueling alustas laupäeval otselendudega liinil Tallinn-Barcelona, lennukid hakkavad Hispaanias maanduma El Prati lennuväljale.

Avalennuga saabus Tallinnasse ligi 100 reisijat, kuid Tallinnast Barcelonasse suundus pea poole rohkem reisijaid, teatas Tallinna Lennujaama pressiesindaja.

„Euroopa suuruselt kolmanda odavlennufirmaga saab nüüd kultuurimekasse lennata täitsa taskukohaste hindadega. Kasutage kindlasti seda võimalust, siis on lootust, et Vueling jätkab lendamist ka järgmistel hooaegadel ja loodetavasti siis juba enamatesse sihtkohtadesse,“ ütles Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Tallinnasse hakkab Vueling lendama 180 kohalise Airbus 320-ga. Tegemist on hooajalise lennuga 21. juunist kuni 12. septembrini 2014. Lennud Barcelonast väljuvad südaöö paiku teisipäeviti ja reedeti ning Tallinnast kolmapäeva ja laupäeva varahommikutel.

Vueling on Hispaania suurim odavlennufirma, mis alustas 2004. aastal kahe Airbus A320-ga lennates neljal liinil. Tänaseks on Vuelingu lennukipargis 70 Airbusi ning lennatakse rohkem kui 200 sihtkohta Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas. 2012 aastal lendas Vuelinguga 14,8 miljonit reisijat.

Vuelingu põhilennujaamaks on Barcelona–El Prat lennujaam.

Head Uudised GoodNews