1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. VIDEO I Populaarne youtuber Andrei Zevakin: 2020 oli minu jaoks parim aasta
VIDEO I Populaarne youtuber Andrei Zevakin: 2020 oli minu jaoks parim aasta

VIDEO I Populaarne youtuber Andrei Zevakin: 2020 oli minu jaoks parim aasta

“Duublis” on külas populaarne youtuber ja muusik Andrei Zevakin, kes lisaks edukatele react videotele on ka Eesti Laulul kolme erineva lauluga.

Zevakini sõnul on Youtube’i videote tegemine tuleb tema jaoks loomulikult ja pikalt ta ette ei mõtle. Valib video, loob sellele intro ehk sissejuhatuse, outro ehk väljajuhatuse ja kahe vahepeale jääbki auk reageerimiseks. Ka siis valib ta enne välja olulisema info, mis vajaks mainimist ja mõtleb, mida öelda.

“Videosid soovitavad inimesed mulle ise, nii et ma ei peagi ise kursis olema. Kui midagi ikka saadetakse 100 korda, siis ma tean, et see on midagi väärt,” selgitab ta videote valimise protsessi.

Kuigi 90% Zevakini tutvuskonnast ütleb, et 2020 oli tõeline õuduste aasta, siis temal läks täpselt vastupidi. “See oli ausalt minu parim aasta just kogu läbimurde poolest. Nii Youtube kui muusika. Ma olen varemgi muusikaga tegelenud, aga alles nüüd lõin suuremalt läbi,” räägib ta.

Naljavideote tegemine võib vahel muidugi ka asjaosalistele haiget teha, kuid Zevakini sõnul on vaid üks isik tema videote peale solvunud ja selleks on mõistagi Brigitte Susanne Hunt. “Ma ei ole temaga kohtunud ega suhelnud, nii et me ei ole ära leppinud,” naerab ta.

Oma sõnul proovib ta siiski alati pigem nalja teha selle üle, mida inimene on öelnud või teinud, mitte millegi üle, mida ta muuta ei saa.

Head Uudised GoodNews