1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Unusta euroopalikud mugavused
Unusta euroopalikud mugavused

Unusta euroopalikud mugavused

Aasia Ekspress on ekstreemspordihuvilisi ühendav reisiklubi, mis korraldab suusa- ja lumelauareise, raftinguid ja ka mägimatkasid. Aasia Ekspress soovitab kõigil  tutvuda kõigile Aasias varju jäänud looduskaunite kohtadega, kohalikku kultuuri ja muidugi ka ekstreemsete matkamisvõimalustega.Viimase kolme aastaga on tehtud Aasia Ekspressi poolt reise Gruusiasse, Iraani ja Kõrgõztani.

Paljud on käinud Euroopa populaarsetes suusakeskustes, rannakuurortides või siis veelgi kaugemal päikest võtmas. Väga vähe aga teatakse Lähis-Ida ja Kesk-Aasia piirkondi, mida seostatakse pigem millegi ohtliku või siis mahajäänud ja üksikute kolgastena. Selles võib küll mõningane tõetera sees olla, kuid sellest hoolimata on tegu väga huvitava, külalislahke ja ajaloolise piirkonnaga, mille looduslikud võlud on võrreldamatud.

Kui otsid ürgset loodust, talud natukenegi ekstreemsemaid olukordi, igatsed liuelda lõpututel puudriväljadel, armastad eksootilist toitu ja aasialikku lihtsust, siis soovitame sul liituda Aasia Ekspressi reisiklubiga ja lüüa kaasa nende tegemistes.

Aasia Ekspress MTÜ
Puiestee 77-21, Tartu 51009
Telefon: + 372 518 45 28
E-mail: info@aasiaekspress.ee

Head Uudised GoodNews