1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. STUDIO 108 JOOGAREISID: Lõuna-Kreeta! La Gomera!
STUDIO 108 JOOGAREISID: Lõuna-Kreeta! La Gomera!

STUDIO 108 JOOGAREISID: Lõuna-Kreeta! La Gomera!

Studio 108 korraldab novembris joogareisi Lõuna-Kreetale ja aprillis La Gomerale.

1.-8. novembrini käiakse Pitsidias, kaasas kriya hatha jooga juhendajad Aale-Triinu Sonn, Anneli Hallik ja Greta Kaupmees. Külastatakse lähedasi maalilisi mägilinnakesi ja looduslikke väepaiku, nagu Zeusi koobas, Matala rannik jne. Ööbitakse privaatses hotellis  Izabella Pension, mis on pea üleni ainult grupi päralt. Hind sisaldab endi valmistatud hommikusööke vastavalt osalejate eelistustele ja üht ühist pidulikku õhtusööki.

Ka La Gomeral viibitakse kaheksa päeva. See on juba kolmas reis jooga süvenenumaks praktiseerimiseks Aafrika lähedal paiknevale vulkaanilisele palmisaarele. Miks just sinna? Kliima on võrratult hea, tervist taastav ja soe. Ookean on La Gomera rannikul rahulik, ujumiseks sobiv, kevaditi veel kargepoolne, kuid siiski ligi 20 kraadi piires. Hea tutvus eestlanna Ave Nahkuriga võimaldab tema unikaalses kunstnikukäega kujundatud mugavas kohalikus maamajas elada. Tegemist on kunagise iidse mungakloostriga, mille ümbruses on sobivaid joogapraktiseerimise kohti vabas õhus.

Võrreldes Tenerifega on La Gomera palju rohelisem, igas mõttes ka rahulikum ja ka mitmete ülimalt väekate looduslike pühapaikadega. Turismimelu saarel pea puudub, seevastu on saarel palju matkaradu, ökoloogilise kauba poode jm.

Osaluse eeltingimuseks mõlemal reisil on varasem kriya hatha jooga tundides osalemine, nii et uued huvilised saavad enne tutvuda baastehnikatega Studio 108 joogatundides ja liituda!

Head Uudised GoodNews