1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Seinale kinnitatav TV alus või klassikaline telerikapp – mida valida?
Seinale kinnitatav TV alus või klassikaline telerikapp – mida valida?

Seinale kinnitatav TV alus või klassikaline telerikapp – mida valida?

Elutoa keskne mööbliese on küll diivan, aga sellele järgneb kohe telerialus. Telerialuste valik on suur ja neid leidub nii erinevatest materjalidest kui ka disainiga. Peamine küsimus on aga see, kuhu televiisor asetada. Milline osta, kas seinale kinnitatav TV alus või klassikaline kapp? Räägime lähemalt sellest, millal valida seinale kinnitatav TV alus ja millal klassikaline kummut, millele televiisor asetada.

Seinale kinnitatav TV alus on minimalistlik ja nutikas valik

Seinale kinnitatav TV alus (või teisisõnu seinakapp) sobib kaasaegsesse interjööri, kus valdavad minimalistlikud ja puhtad jooned. Selline kapp kinnitatakse seina külge põrandast natukene kõrgemale. Selle peale asetatakse televiisor sarnaselt tavalisele telerialusele.

Miks on seinale kinnitatav TV alus hea valik? Neid põhjuseid, miks seda eelistada on palju. Alustuseks tuleks ära märkida, et telerialused, mis on seinale kinnitatud, muudavad koristamise palju lihtsamaks. Kui sul on kodus robottolmuimeja, siis see pääseb hästi kapi alla, et puhastada tolmu. Ka ilma robottolmuimeja on võimalik seda põranda osa lihtsalt puhastada, sest põranda pesemisel või tolmu imemisel ei ole vaja kappi liigutada.

TV
Foto: Freepik

Teine põhjus, miks seinale kinnitatav TV alus on hea, on disain. Esiteks muudab seinale kinnitatav kapp ruumi näiliselt suuremaks ja õhulisemaks. Kui ruumis on liiga palju mööblit, võib see muuta kogu toa väiksemaks ja jätab tunde nagu ruum oleks üleliia täis erinevat mööblit. Seinale kinnitatav TV alus võib muuta sellise ruumi nii öelda õhulisemaks. Teiseks, on see ideaalne valik modernsesse interjööri, kus on hinnas lihtsad lahendused ja minimalistlikud jooned.

Klassikalised telerialused on jätkuvalt moes

Kuigi viimane moesõna on seinale kinnitatav TV alus, siis klassikalised kapid ja kummutid, mis on mõeldud telerite jaoks, pole kuhugi kadunud. Avasta need kui ka seinale kinnitatavad mudelid Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest, et valida välja sinule sobivas suuruses ja disainiga toode. Ostes e-poest, saad ligi suurele valikule ning tellida just sel ajal nagu sulle sobib. Mugav, kas pole?

TV kapp
Foto: Freepik

Televiisori alused tuleb valida mõõtudele vastavalt. Arvesta sellega kui suur on sinu teler, kui palju on elutoas ruumi ja kuhu soovid selle asetada. Kõige olulisem on see, et telerialus mahuks tuppa. Seejärel vali erinevate disainilahenduste vahelt. Klassikalised telerialused, mis asetatakse otse põrandale võivad olla nii madalate kui ka kõrgete jalgadega. Nendel võivad olla sahtlid ja kapid, kuhu saad asetada ajakirjad ja dekoratsioonid. Mida rohkem on hoiustuspinda, seda parema valikuga on tegu, sest nii saad panna silma alt ära igasuguseid asju, mis mujale ei mahu.

Heida pilk Kaup24 ja Hansaposti valikule ja leia sealt kas seinale kinnitatav TV alus või mõni teine kapp teleri jaoks. Naudi mugavat ostlemist ja hoia aega kokku!

Head Uudised GoodNews