1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Peagi saab ujumist õppida e-õppevahenditest
Peagi saab ujumist õppida e-õppevahenditest

Peagi saab ujumist õppida e-õppevahenditest

Foto: Pixabay

Eesti Ujumisliit ning Haridus- ja Teadusministeerium allkirjastasid ujumise algõpetuse e-õppematerjalide loomiseks lepingu. Valmiv digitaalse õppematerjali komplekt ja juhendmaterjal annavad head eeldused ujumistundide läbiviimiseks ning ujumisoskuse omandamiseks.

Haridus- ja Teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Pille Libliku sõnul toetavad õppematerjalid põhikooli riiklikus õppekavas kehtestatud ujumise tulemuste saavutamist.

“E-õppematerjalide abil saavad õpetajad õpet visualiseerida ja kooli ujumistunde tõhusamalt sisustada, et õpilased saaksid hiljemalt kolmanda klassi lõpuks omandada ujumisoskuse,” lisas Pille Liblik.

E-õppematerjalide abil saavad õpetajad õpet visualiseerida ja kooli ujumistunde tõhusamalt sisustada, et õpilased saaksid hiljemalt kolmanda klassi lõpuks omandada ujumisoskuse.

Loodavad e-õppematerjalid põhinevad efektiivsel ja mängulisel metoodikal. Tänu sellele saab õpilastel tekkida sisemine motivatsioon ujuma õppida. Samuti võimaldab metoodika õppijal endal olla aktiivne osaline õppeprotsessis ja toetab õpilaste eneseanalüüsioskust.

Loodavad e-õppematerjalid põhinevad efektiivsel ja mängulisel metoodikal – tänu sellele saab õpilastel tekkida sisemine motivatsioon ujuma õppida.

Nimetatud metoodika on Eestis laiaulatuslikult kasutusel.

Vaata rohkem infot SIIT!

Head Uudised GoodNews