1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Novatours tegi Tourestil taas rekordmüügi
Novatours tegi Tourestil taas rekordmüügi

Novatours tegi Tourestil taas rekordmüügi

NovatoursReisikorraldaja Novatours müüs lõppenud Tourestil reisipakette ligi 2000-le reisihuvilisele, mis on enam kui 10 protsenti eelmise aasta messimüügist rohkem. Eelistatumad sihtkohad olid messil Türgi, Kreeta, Bulgaaria, Tuneesia ja Egiptuse kuurortid.

“Novatours reiside valik oli tänavu veidi laiem. Kokku pakkusime Tourestil reisipakette 17-sse lennusihtkohta, millest 12 olid eeloleva suvehooaja omad,” ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. „Tänu oma headele koostööpartneritele saime pakkuda paremaid hindasid ja kiiremat teenindust,“ lisas ta.

Uustal nentis, et Novatours on oma tegevuse algusest osalenud igal Tourestil. „Lisaks aktiivsele müügitegevusele saab turismimessilt värske pildi tarbijate reisi-eelistuste muutustest ning hoiakutest,“ selgitas Uustal.

Novatoursi 10. suvehooaja sihtkohtade hulka kuuluvad lisaks Türgile, Bulgaariale ja Kreetale ka Tuneesia ranniku-äärsed alad ning Hispaania tuntud suvituspiirkonnad – Kataloonia, Mallorca ja Costa del Sol. Samuti Sitsiilia, Portugal, Rhodos ning Horvaatia. Veebruari lõpuni jätkub Novatoursi suvereisidele varajase tellija soodustus. Novatours on juhtiv reisikorraldaja Leedus, Lätis ning Eestis, omades nendes riikides vastavalt 50- , 30- ja 30 protsenti turust. Eesti turul tegutseb Novatours alates 2004. aastast.

Head Uudised GoodNews