1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Nipid kooliasjade ostmiseks
Nipid kooliasjade ostmiseks

Nipid kooliasjade ostmiseks

Foto: Pixabay

Kuigi kooli alguseni on mõned nädalad aega, on lapsevanemad juba aktiivselt alustanud koolitarvete ostmist. Jaeketi statistika näitab, et enim lähevad kaubaks pliiatsid, vihikud ja kunstitarbed. Samuti ennustab Maxima jätkuvat edu multikategelastega toodetele.

“Näeme jätkuva trendina lastevanemate seas koolitarvete aegsat varumist ja seda suuresti soovi tõttu vältida augusti lõpupäevade viimase hetke sebimist ja järjekordi,“ kinnitas Maxima kommertsdirektor Kristina Mustonen koolitarvete müügi hoogsat algust.

Mustoneni sõnul kajastub koolitarvete ostueelistustes nõudlus kvaliteetsete kaupade järele, mis on vastupidavad ja mugavad kasutada. “Ostjad pööravad väga palju tähelepanu kasutusmugavusele ja ergonoomilisusele, viimast just ranitsate puhul,” rääkis Mustonen.

Ostjad pööravad väga palju tähelepanu kasutusmugavusele ja ergonoomilisusele, viimast just ranitsate puhul.

Kõige populaarsemad koolikaubad on traditsiooniliselt pliiatsid-värvid ja mitmesugused märkmikud, päevikud, vihikud ja joonistuspaberid. “Kooliks valmistudes ostavad inimesed varakult ette ära näiteks pinalid-ranitsad, kus ennekõike nooremates kooliastmetes annavad traditsiooniliselt tooni populaarsed multikakangelased – jätkuvalt printsess Elsa, Spiderman ja Autod multikast tuntud Pikne McQueen,” tõi kommertsdirektor näiteid levinud ostumustrist.

Kasulikud nipid kooliasjade ostmiseks

Tee nimekiri: kooliks vajaminevad kaubad pane nimekirja ja kulude hajutamise mõttes on mõistlik ostujärjekord paika panna. Hea abimehena leiab jaeketi kodulehelt koolikataloogi, millesse on lisatud vajalik spikker koolikaupade varumiseks.

Ostud ühest kohast: kuna koolikaupade tootevalik on aasta aastalt üha laiem ja keskmine ostukorv soodsam, siis hoiab väärtuslikku aega kokku ostude sooritamisega ühest kohast. Maxima pakub võimaluse kõige vajalikumaid koolitarbeid ka poodi minemata osta – seda läbi e-poe.

Kasuta ära allahindlused: Maxima jaeketis on igal nädalal planeeritud sooduskampaaniad koolikaupade erinevatele kategooriatele.

Head Uudised GoodNews