1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Miks soetada koju või kontorisse kohvimasin?
Miks soetada koju või kontorisse kohvimasin?

Miks soetada koju või kontorisse kohvimasin?

Pole paremat viisi uue päeva alustamiseks kui juua üks mõnus ja aromaatne kohv. Kuigi head kohvimasinad on suhteliselt kallid, tasub uue soetamine pikas perspektiivis end kindlasti ära.

Aromaatne kohv vaid nupuvajutusega 

Kui soovite kiiresti ja olenemata ajast valmistada nii endale kui oma külalistele maitsvat ning aromaatset kohvijooki kõigest ühe nupuvajutusega, soovitame kindlasti osta koju või kontorisse praktiline kohvimasin. Kuna tänapäeval on kohvimasinate valik väga suur, toomegi teieni mõned olulisemad aspektid, millele tasuks enne uue masina soetamist tähelepanu pöörata.

  • Millist kohvijooki eelistate? Kui joote musta kohvi, sobivad paljud variandid – filter-, kapsel-, kombineeritud kohvimasinad. Kui eelistate piimaga kohvijooke, nagu näiteks latte ja cappuccino, soovitame valida poolautomaatsete ja automaatsete kohvimasinate hulgast.
  • Suurema seltskonna kohvivajaduse rahuldamiseks või need, kellele tundub pidev kohvimasina veepaagi täitmine tüütuna, võiks eelistada pigem suurema veemahutiga kohvimasinat.
  • Tutvuge enne ostu kohvimasina funktsioonidega – kohvi valmistamine peaks olema eelkõige lihtne ja nauditav tegevus.

Hoiate kokku nii aega kui ka raha 

Kas olete mõelnud sellele, kui palju kulutate oma väärtuslikku aega ja raha kiirtoidukohtades või tanklates järjekorras seistes, et lubada endale üks hea ja kosutav kohv? See kõik jääks ära, kui teil oleks kodus või kontoris hea ja kvaliteetne kohvimasin.

Espressimasin Philips LatteGo

Miks mitte soetada endale näiteks kauni disainiga Philips LatteGo espressomasin? Olenevalt tooteseeriast saab kohvimasinaga valmistada erisuguseid ja isuäratavaid kohvijooke –  tänu LatteGo funktsoonile saate nautida pehme ja õhulise piimavahuga latte’t või maitsvat cappuccino’t, lisaks on valikus espresso ja loomulikult kohv. Mis peamine, Philips LatteGo automaatne kohvimasin võimaldab kohandada vastavalt igaühe vajadusele nii joogi kangust, kogust kui ka temperatuuri. Valmista maitsev kohvijook endale või oma kaaslasele – Philips LatteGo tooteseeria kohvimasinaga saab korraga teha mitu tassi kohvi.

Teele kaasa…

Lisaks sellele, et hea maitsega kohv hoiab teid tegusal päeval aktiivsena, saate seda ka endale pikkadeks autosõitudeks kaasa valmistada.

Hea hinnaga kvaliteetsed kohvimasinad leiate K-rauta.ee poest.

Tegemist on reklaamartikliga.

Head Uudised GoodNews