1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Maailma vingeimad basseinid!
Maailma vingeimad basseinid!

Maailma vingeimad basseinid!

alfonso
San Alfonso de Mar Resort

Kas külmad ilmad ja pimedad õhtud toovad vägisi silme ette sillerdava veega basseini mõnes troopilises sihtkohas? Ega meiegi ühest mõnusast ja kosutavast suplusest sillerdava päikese all ära ei ütleks. Sulistamiseks leiab ideaalseid kohti nii kaugelt kui lähedalt. Veebileht PlacesToSeeInYourLifetime on kokku pannud nimekirja kümnest meie planeedi kõige vingemast basseinist. Otsi nüüd üles oma ujumisriided, lestad ja ujumisrõngas – me lähme teeme väikese supluse!

San Alfonso de Mar Resort 

Üldjuhul öeldakse, et Ameerikas on kõik suurem, kuid seekord põrutame meie hoopis Tšiilisse. Nimelt uhkeldab sealne San Alfonso del Mar hotell omapärase tiitliga – hotellis asub maailma suurim ja sügavaim bassein. Selle pikkuseks on täpselt üks kilomeeter ja sügavus ulatub lausa 35 meetrini. Peale ujumise võib selles basseinis harrastada ka sellised veesporte nagu purjetamine ja kajakisõit.

The Joule Hotel 

Ameerika Ühendriikides, täpsemalt Dallase linnas asuvast Joule hotellist leiab ühe vingeima linnabasseini. Basseini sügavam ots ulatub üle terrassiääre ja kui see juba omajagu põnevust ei paku, siis otsasein on ka klaasist. Ideaalne võimalus vee alt linna vaadelda.

Katikies Hotel
Katikies Hotel

Katikies Hotel 

Kas kuskil troopilises koopas ujumine on üks Sinu unistusi, aga kahjuks jääb hulljulgusest natukene puudu? Pole probleemi, meil on lahendus. Maailma romantiliseimal saarel, Santorinil, asuva Katikies hotelli basseinid on ehitatud otse kaljuseina sisse ning pakuvad ühteaegu nii müstilisust kui ka kaitset kuuma päikese eest.

Mardan Palace 

Ka eestlaste seas tuttavast Antalya kuurordist Türgis leiab ühe maailma suurima basseini. Mardan Palace‘i basseinis ei teki küll kunagi ülerahvastatuse tunnet ja igal suvitajal on piisavalt ruumi, et kasvõi kujundujumise parimaid trikke harjutada.

Hotel Caruso
Hotel Caruso

Hotel Caruso 

Enne, kui me sellest basseinist kirjutama hakkame lubage välja lasta üks ohe. Kas see koht on päriselt ka olemas? Kirjade järgi on see tõesti nii ja see koht asub Ravello linnakeses Itaalias. Hotelli Caruso basseinis suplemine ei ole mitte ainult väike võimlemine vaid ka tõeline kosutus hingele. Meil ei ole muud öelda, kui paluda kõrvalolevat pilti vaadata. Sõnad on üleliigsed.

The Oberoi Udivilas 

Indiast leiab järve nimega Pichola ning selle kaldalt omakorda hotelli, mis esmapilgul näeb välja kui mõne väga rikka tegelase palee. Uhke Oberoi Udaivilase basseini äärsete sviitide külalistel on võimalik ka otse toast basseini hüpata ja selles sulistades Udaipuri kauneid vaateid nautida.

Kümnest kuus sai nüüd ülalpool üles rivistatud. Kui Sind huvitab, millised basseinid veel sellesse nimekirja mahtusid, siis kiika originaalartiklit. Milline on Sinu kõige meeldejäävam supluselamus?

Lisainfot leiab SIIT!

Estravel

Head Uudised GoodNews