1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Kuidas valmistuda ideaalseks suveks?
Kuidas valmistuda ideaalseks suveks?

Kuidas valmistuda ideaalseks suveks?

Kohe, kui ilmad hakkavad muutuma pikemaks, soojemaks ja päikesepaistelisemaks, lähevad meie mõtted suve peale. See on aeg, millest võtta võimalikult palju. Päike, meri, pikad ja soojad päevad on nautimiseks loodud. Kuidas valmistuda suveks nii, et sellest muuta meeldejääv aastaaeg? Ammuta inspiratsiooni ja soeta vajalikud suvetarbed Hansapostist ja Kaup24-st. 

Bikiinid ja teised rannariided muudavad pika rannapäeva ideaalseks

Mis muud kui bikiinid iseloomustavad hästi suvehooaega. Uuenda oma rannagarderoobi ja leia uued bikiinid või trikoo kõikideks pikkadeks päevadeks rannas või basseini ääres. Osta klassikalised mustad või tugevate ja silmapaistvate värvitoonidega bikiinid, mida kanda päevitamisel või meres ujudes. Bikiinid on ideaalseks riietuseks ka kuumadel suvepäevadel aias. Tõmba need selga ja kanna koos õhulise kimonoga. Vala klaasi värskendav vesi või muu meelepärane jook ja naudi päikest! Sinu lemmik kaubamärkide bikiinid leiad Kaup24 ja Hansapostist, osta sealt, et hoida kokku aega poodidesse kohale minemise arvelt. Valmistu suveks targalt ja varakult, et juba esimesi sooje päevi maksimaalselt nautida.

Õhulised kleidid ja aksessuaarid suvisteks pidustusteks

Suvi on rohkete pidustuste aeg. Ehk oled oodatud pulma, sünnipäevale või sul on plaanis külastada erinevaid kontserte ja etendusi? Kõikideks nendeks üritusteks on vaja kauneid riideid, millega silma paista. Soojad ilmad on selle jaoks, et kanda ilusaid riideid. Pikad ja õhulised kleidid on suve kohustuslikuks elemendiks. Need sobivad nii soojadesse päevadesse kui ka jahedamatesse õhtutesse, kui lisad sinna peale bleiseri või kardigani. 

Ära unusta aksessuaare ja kingi, sest need muudavad sinu välimuse täiuslikuks. Moodsad hoop stiilis kõrvarõngad, pärlitega käevõrud ja platvormkingad viivad sinu väljanägemise uuele tasemele. Lisa oma riietusele ka väike ridikül või käekott, kuhu asetada värskendav näosprei, huulepulk ja peegel.

Grilltarvikud õhtusöökideks õues

Eestlane armastab grillida. Naudi õues aja veetmist ja kokkamist ning varu endale kõik vajalik, et võõrustada õhtusööke õues. Vaata, mis sul on juba olemas ja osta vajadusel juurde lauanõusid ja pokaale (nt Iittala, Villeroy & Boch jt valikust), et korraldada mitmekäigulisi söömanguid. Katseta erinevate retseptidega ja serveeri oma perele ja sõpradele uusi maitseelamusi. Või kutsu kõik head tuttavad külla ja kokake üheskoos. 

Jahedateks õhtuteks leia endale pleedid ja õdusad tulukesed, et kõik jutud saaksid öise tähistaeva all räägitud. Ideaalsed nõud ja grillvarustus tagavad sujuva õhtusöögi korraldamise aias.

Suvi ei ole enam kaugel, seega vaata, mis on sinul selleks puudu ja leia kõik vajaminev ühest kohast, tutvu kohe Kaup24 ja Hansaposti valikuga, et olla eesolevaks suveks juba praegu valmis.

Head Uudised GoodNews