1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Kõige olulisemad mööbliesemed sinu kodus
Kõige olulisemad mööbliesemed sinu kodus

Kõige olulisemad mööbliesemed sinu kodus

Me kõik teame, kui kulukaks võib minna kodu sisustamine. Mööbli soetamine ei ole üldse odav lõbu ja seetõttu kuluvad alati ära soovitused ja nipid, kuidas kujundada enda kodu kvaliteetselt ja rahakoti säästlikult. Küllaga on mõned tooted, mille kvaliteedile tuleks panna rohkem rõhku kui teistele. Millised on need mööbliesemed?

Hea voodi tagab parima une

Selleks, et meil oleks hea uni, tuleb tähelepanu pöörata nii enda harjumustele, aga ka keskkonnale. Siin kohal on oluline ka voodi või madrats, millel magad. Selleks, et me saaksime kõikidest oma päeva toimetustest välja puhata ja koguda energiat uueks päevaks, vajame kvaliteetset und, mis võiks kesta umbes 7 kuni 8 tundi. Üks tegur, mis selle tagamiseks on hädavajalik, on õige voodi. Ja esimese asjana soovime rõhutada, et ka odavad voodid võivad olla head. Oluline ei ole mitte hind, vaid see, millest on see valmistatud ja millise tugevusastmega on voodi raam ja madrats. 

Klassikaline puidust voodi on hea valik, kuna sobib pea igasse interjööri. Olenemata sellest, kas soovid luua modernset interjööri või hoopiski hubast maakodu hõnguga tuba. Valides heledates toonides puidust voodi, saad luua helge interjööri magamistuppa. Riidest voodipäisega voodi on hea valik kõigile, kes armastavad tuppa tuua soojust ja pehmust. Selle kõige juures vali ka madrats, mis on piisava tugevuse või pehmusega, et toetaks kogu sinu keha öö vältel. Ära unusta ka kattemadratsit, mis pikendab sinu põhimadratsi kasutusaega ja pakub lisatoestust kehale.

Diivan peab olema mugav ja mahukas

VidaXL suurepärane tootevalik pakub diivaneid igale maitsele. Leia sealt nii klassikaline ja lihtne diivan või pehme mööbel, mis paistab silma enda disaini kui ka kanga mustri poolest. Diivanit valides tuleb mõelda kogu pildile ehk siis sellele, milline tuleb terve elutuba. Sul on kaks valikut, kas valida diivan, mis paistab silma ja millest saab kogu ruumi nii öelda statement ese või minna klassikalise ja turvalise valiku peale ning valida välja midagi, mis on ajatu. Kui valituks osutub viimane, siis tea, et see ei tähenda igavat elutuba, vaid seda, et sa saad ruumi kaunistada teiste elementidega nagu patjade, vaipade, kardinate kui ka erinevate seina kaunistustega. Need on ka esemed, mida on kerge vahetada ümber vastavalt hooajale. Näiteks asenda jõulude eel need pühadehõnguliste toodetega ja kevadel too rohkem värskust. 

Kui hindad praktilisust, kaalu kas lahtikäiva diivani või pesusahtlitega mudeli soetamisele. Selline diivan võimaldab sul majutada nii häid sõpru kui ka mahutada asju, mis kuhugi mujale enam ei mahu. Me kõik teame, kuidas aastatega tekib aina esemeid juurde ja jääb panipaikadest puudu. Lahtikäiv pesukastiga diivan on aga siinkohal hea lahendus!

Funktsionaalne köök

Köök on üks kõige praktilisemaid kohtasid kodus. See peab võimaldama sul toitu valmistada ja võõrustada ka külalisi. Seetõttu on oluline luua köögimööbel, mis on funktsionaalne ja mahutab kõik vajaliku köögitehnika. Rääkimata lauast ja toolidest, mille taga einestada koos oma perega ja serveerida parimaid roogasid oma kallimatele sõpradele. Soetades lahtikäiva laua, saad hoida nutikalt ruumi kokku ja külaliste saabudes selle avada. See on nii ruumi- kui ka rahakoti säästlik valik. Pööra tähelepanu ka heale valgustusele, mis on vajalik toidu ettevalmistamisel, aga ka einestamisel. Loo õdus ja funktsionaalne köök, mis vastab sinu ootustele!

Head Uudised GoodNews