1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE! Šokolaadipildi valmistamise komplekt pakub rõõmu igaühele
KINGIIDEE! Šokolaadipildi valmistamise komplekt pakub rõõmu igaühele

KINGIIDEE! Šokolaadipildi valmistamise komplekt pakub rõõmu igaühele

cpm_single_Apollo poodidest on nüüd võimalik soetada lõbus šokolaadipildi valmistamise komplekt nii endale kui ka kingituseks.

Tegemist on huvitava tootega, kus päris ehtsa Belgia šokolaadiga saab lihtsa vaevaga teha isikupärase maiuse. Šokolaaditahvli valmistamisega saab hakkama isegi nelja-aastane, rääkimata emast, isast või vanaemast.

cpm_symbols_Maiuse valmistamine on lihtne: karbis olevad šokolaadipakid tuleb sulatamiseks panna vaid kraanisooja vette ja sellest piisab. Ilmeka pildi suudab šokolaadiga valmistada ka see, kel kunstianne puudub, selleks on toote karbis olemas 16 šablooni. Šabloonidel on kujutatud nii mereelukaid, metsloomi kui ka erinevaid sümboleid. Pilt tuleb kolmevärviline. Tumeda šokolaadiga tehakse piirjooned, pilt täidetakse seest valge šokolaadiga ja šokolaaditahvel täidetakse piimašokolaadiga. Maius on värvainetevaba ja ei sisalda säilitusaineid.

Kvaliteetne toode on valmistatud Inglismaal, šokolaad teada-tuntud Belgia oma. Toote tagaküljel on eestikeelne juhend, kuid pakis olevas ingliskeelses juhendis on illustreerivad pildid, mis aitavad lisaks tekstiinfole šokolaadipildi tegemist selgitada.

Tegemist on vahva kingiideega, mis väärib kinkimist.

cpm_wildlifeKuidas šokolaadipilti valmistatakse? 

1. Šokolaadi sulatamine: Vala kaussi soe kraanivesi ja aseta kolm šokolaadikotikest vette. Pea meeles, et kui kraanivesi on käega katsudes liiga kuum, siis ei sobi see šokolaadi sulatamiseks. Hoia kotikesi vee sees vähemalt 3 kuni 5 minutit, kuni kotikeste sisu on täielikult sulanud. Jälgi, et kotikeses ei oleks sulamata tükke. Hoia kotikesi vee sees ja vajadusel mudi, kuni tükid on sulanud. Kui kotikesed on soojast veest välja võetud, tuleb neid kasutada koheselt, et šokolaad ei hanguks.

2. Töövahendite ettevalmistamine: Aseta šabloon puhtale pinnale ja selle peale läbipaistev kandik, kuhu hakkad šablooni peal olevat kujundit šokolaadiga joonistama. Vajadusel kasuta kleeplinti, et kandik ei nihkuks paigast. Pea meeles, et tekstiga šabloon tuleb asetada peegelpildis.

Loovhoog_sealife3. Šokolaadipildi tegemine: Pildi tegemist alusta tumeda šokolaadiga, millega teed pildi kontuurjooned. Teised kotikesed võivad olla seniks vee sees. Võta kotike ja suru vedel šokolaad kotikese alumisse otsa ja lõika väike ava kotikese ülemisse otsa. Pea meeles, et ava peab olema võimalikult väike, alati on võimalik see suuremaks lõigata. Suru üleliigne õhk kotikesest välja, siis jääb kontuurjoon sujuvam. Tumeda šokolaadi hangumist ei pea ootama. Järgmisena võta valge šokolaadiga kotike ja toimi kotikesega samamoodi nagu tumeda šokolaadi puhul. Ava võid lõigata nüüd suurema, sest valge šokolaadiga tuleb täita kujund. Jälgi, et valge šokolaad ei läheks üle tumeda šokolaadiga tehtud kontuurjoone. Viimasena võta piimašokolaad, millega täidad pildi tervenisti. Kata šokolaadiga terve kujund, see ei riku tulemust. Koputa kandikut kergelt äärtest, et piimašokolaad valguks ühtlaselt kogu pildi ulatuses.

4. Šokolaadipildi lõpetamine: Aseta šokolaadipilt külmkappi u 20 kuni 30 minutiks, kuni see on täielikult hangunud. Võta šokolaad külmikust välja siis, kui seda kohe tarbima hakkad. Muidu hakkab see toasoojas sulama.

Hetkel on käimas heade uudiste portaali jõulustressi vähendamise kampaania “Saada südamlik ja soodne kingiidee“. Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka LoovHoog OÜ. Üks kampaanias osalev õnnelik võitja saab kingituseks neli šokolaadipildi valmistamise komplekti. 

Šokolaadipildi valmistamise komplektid on saadaval vaid Apollo poodides. Toote tavahind on 10,35 eurot.

Head Uudised GoodNews