1. Avaleht
  2. Reis
  3. Juunist augustini reisis Viking Glory ja Viking Grace’iga üle 740 000 inimese
Juunist augustini reisis Viking Glory ja Viking Grace’iga üle 740 000 inimese

Juunist augustini reisis Viking Glory ja Viking Grace’iga üle 740 000 inimese

Uus laev Viking Glory meelitas väga palju noori täiskasvanuid merele puhkusereise nautima ning Turu–Mariehamni–Stockholmi liinil tehti kõigi aegade reisijarekord.

Kui Viking Glory tänavu märtsis Turu–Mariehamni–Stockholmi liinil alustas, ennustas Viking Line, et uus laev toob kaasa reisijate arvu kasvu ning suurendab huvi Turu, Ahvenamaa ja Stockholmi vastu. Nii ka läks – juunist augustini reisis Viking Glory ja Viking Grace’iga üle 740 000 inimese. Kolme suvekuu jooksul sõitis kõigi Viking Line’i laevadega kokku ligi kaks miljonit reisijat.

“Oleme tulemustega rahul ja tänulikud, et pärast kaht rasket pandeemia-aastat on kliendid meie laevadele naasnud ning suvi osutus väga edukaks. Meie kliimanutikad Viking Glory ja Viking Grace pakuvad Turu–Mariehamni–Stockholmi liinil ületamatut reisikogemust, mille tulemuseks on kõigi aegade reisijarekord ja üle 65 protsendi suurune turuosa. Alates uue laeva liiniletulekust on juba rohkem kui 700 000 inimest sõitnud või broneerinud reisi Viking Gloryga,” rõõmustab Viking Line’i kommunikatsioonidirektor Johanna Boijer-Svahnström.

Viking Glory esindab uut reisikontseptsiooni, mis paneb suurt rõhku heaolule ja võimalusele reisijatel oma reis ise kujundada. Lisaks ettevõtte tavapärastele klientidele meelitab Viking Glory ligi ka noori täiskasvanuid, kellest paljud tulevad oma esimest kruiisikogemust saama.

“Lisaks laeva uudsusele köidavad noori laeva uhked välitekid, suurepärane toit ning luksuslikud spaa- ja massaažihoolitsused, mis on paljudel väljumistel täielikult broneeritud,” ütleb Viking Line’i turundusdirektor Ninna Suominen.

Head Uudised GoodNews