1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Jalgpalli MM jõuab Coca-Cola Plaza suurele kinolinale
Jalgpalli MM jõuab Coca-Cola Plaza suurele kinolinale

Jalgpalli MM jõuab Coca-Cola Plaza suurele kinolinale

Foto: Pixabay

Coca-Cola Plazas näeb suurelt ekraanilt Eestis kõrgeima andmeedastuskiirusega ja kvaliteediga jalgpalli otseülekandeid ning alates veerandfinaalidest on ülekanded ka Tartu Ekraanis ning Viljandi Centrumis.

Forum Cinemas programmijuht Tõnis Lõhmus selgitas, et erinevate spordisündmuste ja kontserdite otseülekannete suurelt kinolinalt jälgimine on muutumas üha populaarsemaks ning peale UEFA Meistrite Liiga otseülekandeid polnud küsimust, et ka MM peab kinno jõudma. „Otsus näidata MMi tähendas, et pidime andmeside osas taaskord pöörduma hea koostööpartneri Telia poole, sest tavapärane kodulahendus pole suurele kinolinale piisav. Meie andmetele oleme ainukesed Eestis, kes selleks osas vaeva on näinud,“ märkis Lõhmus. Kõik Coca-Cola Plazas toimuvad seansid on just avatud LUXE saalides, mis on täidetud tavatoolide asemel eriti mugavate reclainer toolidega. Finaalmängude seansid liiguavad loomulikult vabariigi võimsamasse Scape saali.

Foto: Kero

„Suur kinoekraan ning kvaliteetne pilt ja heli loovad parima võimaliku kogemuse, mida väljaspool staadionit on võimalik pakkuda ning loomulikult aitavad meeleolu luua ka kogu fännide seltskond ja võimalus nautida snäkke ja karastusjooke nagu ka päriselt staadionil viibides,“ lisas Forum Cinemas programmijuht ning märkis, et MM finaalide jaoks tuleks tegelikult hakata juba kohti broneerima ning peagi saabuvad müügile ka ülejäänud finaalide ülekannete piletid.

Suur kinoekraan ning kvaliteetne pilt ja heli loovad parima võimaliku kogemuse, mida väljaspool staadionit on võimalik pakkuda.

Foto: Pixabay

Vaata rohkem infot SIIT!

Head Uudised GoodNews