1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. HEA TEADA! Lufthansa toob turule piletid vaid käsipagasiga reisijatele
HEA TEADA! Lufthansa toob turule piletid vaid käsipagasiga reisijatele

HEA TEADA! Lufthansa toob turule piletid vaid käsipagasiga reisijatele

Lufthansa toob turule piletid vaid käsipagasiga reisijateleSaksa lennufirma Lufthansa toob koos oma kahe tütarettevõtte, Austria lennufirma Austrian Airlines ja Šveitsi Swiss International Air Lines’iga tänavu sügisest turistiklassis turule piletid vaid käsipagasiga reisijatele, kirjutab Saksa lennundusportaal Airliners.de.

Sügisest saavad Lufthansa, Austriani ja Swissi turistiklassi reisijad valida Light, Classic ja Flex-pileti vahel. Light-pilet sisaldab vaid käsipagasit, broneeringu muutmine ja piletihinna tagastus võimalik ei ole. Classic-piletiga reisija saab reisija sarnaselt senisega kaasa võtta ühe ühiku äraantavat pagasit ja Flex-pilet on suunatud reisijale, kes soovib või peab oma reisiplaane lühikese aja jooksul muutma.

Lufthansa juhatuse liikme Jens Bischofi kinnitusel ei tähenda uued hinnapõhimõtted Lufthansa, Austriani ja Swissi odavlennufirmaks muutumist ja seega sisaldub ka edaspidi kõigi reisijate piletihinnas toitlustus lennuki pardal.

Lufthansa lendab kõigil nädalapäevadel kaks korda Tallinnast Frankfurti, alates aprillist suureneb kõigil päevadel lendude arv kahelt kolmele.

Tallinna lennujaama andmeil oli Lufthansa turuosa Tallinna lennujaamas läinud aastal Estonian Airi järel teisel kohal, ulatudes 13 protsendini. Sihtkohtadest oli esikohal Frankfurt, kuhu lendas 15 protsenti Tallinna lennujaama regulaarlendude reisijatest.

Head Uudised GoodNews