1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Go Traveli Touresti valikus on rekordarv reisipakkumisi
Go Traveli Touresti valikus on rekordarv reisipakkumisi

Go Traveli Touresti valikus on rekordarv reisipakkumisi

Reisibüroo Go Travel tuleb reedel algaval turismimessil Tourest välja rekordarvu reisipakkumistega, soodsa hinnaga puhkusepakettide kõrval pakub Go Travel laia valikut ainulaadseid elamusreise. Kohapeal saab messiboksis rännata virtuaalmaailma, matkates mägedes või imetledes suurlinnade vaatamisväärsusi.

Go Traveli müügidirektori Rista Koidu sõnul on eestimaine reisibüroo tänavu messil esindatud nii rekordarvu reisipakkumiste kui ka varasemast suuremate jõududega. „Soovitame kõigil kindlasti messi külastada, sest ühelgi muul ajal ei ole endale nii lihtne hea hinnaga puhkust osta. Eriti tasub kohale tulla siis, kui reisisoov on suur, aga sihtkoht pole veel kindel – abivalmis reisikonsultantide nõuga leiab igaüks omale kindlasti sobiva reisi,“ sõnas Koit.

Go Traveli messipakkumistes on endiselt aukohal klassikalised puhkusepaketid populaarsetesse sihtkohtadesse, nagu näiteks Türgi, Kreeka saared, Bulgaaria ja Tuneesia, eksootilised puhkusepaketid Balile ja Seišellidele, põnevad ringreisid Tuneesias, Gruusias ja Türgis ning lennupiletid Euroopasse, Aasiasse, Aafrikasse, Austraaliasse ja Ameerika Ühendriikidesse. Edasi-tagasi lennupiletite hinnad algavad 60 eurost.

Puhkusepakettide kõrval pakub Go Travel tänu ReisiGuru.ee portaaliga ühinemisele väga laia ja ainulaadset elamusreiside valikut. „Loodame rahuldada ka kõige iseäralikemate huvide ja soovidega reisigurmaani unistused. Ahjusoojade ja unikaalsete elamusreiside valikus on näiteks Kreeka saarte purjereis, mis sobib ideaalselt suve pikenduseks, raamatuklubi reis Portugali, mis on mõeldud kultuuri- ja ajaloohuvilistele ning ka Ironmani hooaja ettevalmistuslaager kaunil Mallorcal, kuhu on oodatud nii algajad kui ka tõsised sportlased, sest kava koostatakse vastavalt osaleja ettevalmistusele, tasemele ja vormile,“ rääkis reisibüroo esindaja. „Samuti on mess heaks kohaks, kus kaardistada inimeste huvisid elamusreiside võimalike sihtkohtade osas järgmisteks aastateks.“

Lisaks pakub Go Travel Tourestil oma klientidele aastast reisikindlustust poole soodsamalt. „Kindlustuse pärast tullakse tihti ka eraldi kohale, isegi kui reis on juba varem valmis ostetud. Reisikindlustus on hädavajalik ning aitab reisi ajal ja ka hiljem palju probleeme ära hoida,“ selgitas Koit.

Tourestil saab Go Traveli messiboksis kaasaegse tehnoloogia abil virtuaalmaailmas rännata, matkates mägedes, sukeldudes ookeani põhja või uudistades suurlinnade vaatamisväärsusi. Virtuaalsete rändurite vahel loosib Go Travel välja ka kaks edasi-tagasi lennupiletit Euroopasse.

Kõik Go Traveli messipakkumised on müügil Tourestil kohapeal ja kõikides reisibüroo online-kanalites.

Turismimess Tourest toimub sel aastal juba 29. korda, 7.-9. veebruarini Eesti Näituste messikeskuses

Head Uudised GoodNews