1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Go Busi Pärnu bussiliin sõidab nüüd Tallinna lennujaamani
Go Busi Pärnu bussiliin sõidab nüüd Tallinna lennujaamani

Go Busi Pärnu bussiliin sõidab nüüd Tallinna lennujaamani

Alates septembrist on bussiga Tallinna ja Pärnu vahel reisivatel inimestel võimalus alustada või lõpetada oma sõitu Tallinna lennujaamas, et vältida ümberistumisi pealinnas.

5 korda päevas ehk kõikidel Go Busi Tallinn-Pärnu liinidel hakkab algus- ja lõpp-peatus olema Tallinna lennujaamas. Tallinna ja Pärnu bussijaamadest väljumiste ajad ei muutu. Go Busi arendusjuhi Kaur Sarve sõnul tingis muudatuse soov ühendada Tallinna olulised transpordisõlmed ning pakkuda inimestele võimalust saada kaugliini bussiga lennujaama.

“Sel nädalal toimuva Euroopa liikuvusnädala kontekstis on hea meelde tuletada meie Euroopa ühise transpordipoliitika eesmärki – kvaliteetsed ja säästvad liikumisvõimalused erinevate transpordiliikide vahel kõigile reisijatele. Seetõttu otsustasime Go Busis luua kaasaegse transporditeenuse, millega saab inimene võimalikult mugavalt oma kodulinnast reisida suurematesse transpordisõlmedesse – lennujaama, bussijaama ning rongijaama,” selgitas Sarv. “Soovime Pärnumaa elanikke võimalikult hästi teenindada ja selleks lisasimegi liinile mõlemal suunal lisapeatuse.”

Sarve sõnul algas lennujaama lisapeatuse teenindamine juba septembri alguses ning nüüdseks on selge, et inimesed on uuenduse hästi vastu võtnud. “Näeme, et peaaegu igas bussis on reisijad, kes soovivad lennujaama minna,” ütles Kaur Sarv. “Viimati sõitis Pärnust isegi üks suurem turismigrupp otse lennujaama.”

Tallinna lennujaamast väljuvad Pärnu poole sõitvad bussid kell 10.05, 13.10, 15.50, 19.55 ja 20.45. Tallinnasse jõudvad bussid sõidavad lennujaama kohe pärast peatust bussijaamas.

Head Uudised GoodNews