1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Go Bus avab uue bussiliini Rakvere-Aseri-Kohtla-Järve-Jõhvi
Go Bus avab uue bussiliini Rakvere-Aseri-Kohtla-Järve-Jõhvi

Go Bus avab uue bussiliini Rakvere-Aseri-Kohtla-Järve-Jõhvi

GoBusGo Bus avab 20. aprillil 2015 uue kommertsbussiliini nr 245 Rakvere – Aseri – Kohtla-Järve – Jõhvi.

Liiklus toimub liinil esmaspäevast reedeni, välja arvatud riigipühadel. Buss väljub Rakvere bussijaamast kell 7.30 ning Jõhvi bussijaamast kell 10.30.

Go Busi Rakvere piirkonnajuhi Rein Kaljuveeri sõnul jõudis liini käivitamise ettepanek bussifirmani Ida-Viru ja Lääne-Viru maavalitsuste kaudu. „Probleemiks oli see, et kahte maakonnakeskust ühendav buss jõudis Rakverest Jõhvi alles kell 10.45, mil tööpäev ammu peal. Go Busi buss hakkab Jõhvi jõudma kell 8.50. Kuna Jõhvi on koondunud mitmed piirkondlikud riigiasutuste esindused, siis avardab uus liin sõiduvõimalusi nii nende töötajatele kui ka klientidele,“ rääkis Kaljuveer.

Teel peatub buss Viadukti, Sõmeru, Raudlepa, Sämi silla, Sämi, Pikaristi, Padaoru, Kalvi teeristi, Rannu, Aseri, Purtse poe, Kiviõli teeristi, Varja, Kohtla-Järve kunstide kooli ja Lydia Koidula ning Jõhvi postkontori peatustes.

Täispilet Rakverest Jõhvi maksab 4,80 eurot. Õppurid ja 60-aastased ning eakamad reisijad saavad alates 2 eurot maksvast täispiletist 10 protsenti soodustust. Lisaks saavad sõidu eest ühiskaardiga tasujad 5 protsenti soodustust.

Go Bus hakkab Ida-ja Lääne Virumaa maakonnakeskuste vahelisel bussiliinil reisijaid teenindama mugava väikebussiga.

Liini täpne sõiduplaan on kättesaadav portaalis www.peatus.ee.

Ühiskaardi kasutusvõimaluste kohta Go Busi liinidel saab lugeda SIIT.

Eesti üks suuremaid bussiettevõtteid AS GoBus teenindab reisijaid kommertsalustel Tallinna-Rakvere, Tallinna-Pärnu, Tallinna-Kuressaare, Tallinna-Kärdla, Tallinna-Haapsalu, Tartu-Rakvere, Tartu-Pärnu ja alates 20. aprillist 2015 Rakvere-Jõhvi kaugliinil. Riikliku tellimuse alusel veab AS GoBus Saare-, Tartu-, Lääne-Viru-, Valga- ja Põlvamaal ning Pärnu linnas. Ühtlasi korraldab AS GoBus tellimusvedusid nii Eestis kui välisriikides. Ettevõte kuulub turismi- ja transpordiettevõtteid koondavasse kontserni AS Go Group.

Head Uudised GoodNews