1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estravel: messikülastajad ostavad enim lennupileteid ja päikesereise
Estravel: messikülastajad ostavad enim lennupileteid ja päikesereise

Estravel: messikülastajad ostavad enim lennupileteid ja päikesereise

Estravel_messikülastajad ostavad enim lennupileteid ja päikesereiseReisibüroo Estraveli andmetel tehti turismimessi esimesel päeval rohkem reisitellimusi kui aasta varem samal ajal. Kõige edukamalt on läinud lennupiletitite ja päikesereiside müük.

“Kui 2013. aasta reisimessil oli soodushinnaga lennupiletite saadavus piiratud ja enim eelistati päikesereise, siis tänavu on kõige enam sooduspakkumisi just lennupiletitele. Estraveli messipakkumiste valikus on hea hinnaga lennupileteid pea 100 erinevasse sihtkohta, aga ka pakettreiside hinnad on messil tavapärasest soodsamad,” rääkis Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektor Janika Ritson.

Estraveli reiside valikus on populaarseimad Estonian Airi ja Finnairi lendude ning Novatoursi päikesereiside eripakkumised. Lennureiside sihtkohtadest on enimmüüdud Prantsusmaa, Venemaa ja Suurbritannia lennud. Suuremat huvi tuntakse ka Estonia Airi suveks avatava Berliini liini lennupiletite vastu.

Päikesereiside populaarseimaks sihtkohaks on ülekaalukalt Türgi, kuhu on saada suur valik erinevaid väljumiskuupäevi ja hotelle. Samuti räägib Türgi kasuks hea hinna ja kvaliteedi suhe. Türgile järgneb Kreeka ja Bulgaaria suvehooaja reiside müük.

Lisaks lennupiletitele ja päikesereisidele ostetakse turismimessilt soodushinnaga reisikindlustust, laevapileteid, hotelle ja villamajutust. Kallimaid reisitooteid nagu kruiisid või seiklusreisid on messil samuti müügil tavapärasest soodsamate hindadega.

Ritsoni hinnangul on turismimessi külastatavus ja inimeste huvi soodsate reisivõimaluste vastu suur, mistõttu ei tasu messi külastamisest viimasele hetkele jätta. “Kuna tänase päeva jooksul võivad esimesed soodushinnaga lennupiletid juba otsa saada, tasub huvilistel kiirustada. Kel kohale tulla ei õnnestu, leiab kõik Estraveli Touresti eripakkumised interneti vahendusel ja kõigist meie büroodest,” sõnas Ritson.

Turismimess Tourest 2014 algas reedel, 14. veebruaril ning kestab Eesti näituste messikeskuses kuni pühapäeva õhtuni.

Head Uudised GoodNews