1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Airi talvegraafikus on 11 Tallinnast algavat otselendu
Estonian Airi talvegraafikus on 11 Tallinnast algavat otselendu

Estonian Airi talvegraafikus on 11 Tallinnast algavat otselendu

Estonian Air läheb 27. oktoobril üle talvisele lennugraafikule, mis kehtib märtsikuu viimase nädalavahetuseni. Läheneval sügistalvisel perioodil pakub Estonian Air otselende üheteistkümnesse sihtkohta.

Talvehooajal teeb Estonian Air Tallinna-Amsterdami liinil 11 lendu nädalas: esmaspäeviti, teisipäeviti, reedeti ja pühapäeviti toimub kaks ning kolmapäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti üks edasi-tagasi lend päevas.

Lennud Tallinna-Brüsseli liinil toimuvad kaheksa korda nädalas: esmaspäeviti ja kolmapäeviti kaks ning teisipäeval, neljapäeval, reedel ja pühapäeval üks edasi-tagasi lend.

Lennud Tallinnast Kiievisse toimuvad viis korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lennud Tallinna-Kopenhaageni liinil toimuvad 19 korda nädalas: esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti kolm ning laupäeviti ja pühapäeviti kaks edasi-tagasi lendu päevas.

Lennud Tallinna-Moskva liinil toimuvad kuus korda nädalas kõigil nädalapäevadel välja arvatud laupäev.

Lennud Tallinna-Oslo liinil kaheksa korda nädalas: esmaspäeviti ja kolmapäeviti üks ning neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti kaks edasi-tagasi lendu.

Lennud Tallinna-Peterburi liinil toimuvad viis korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lennud Tallinna-Stockholmi liinil toimuvad 19 korda nädalas: esmaspäeviti ja teisipäeviti kolm, kolmapäeviti ja neljapäeviti neli, reedeti ja pühapäeviti kaks ning laupäeviti üks edasi-tagasi lend päevas.

Lennud Tallinna-Vilniuse liinil toimuvad kaheksa korda nädalas: esmaspäeviti ja reedeti üks ning teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kaks edasi-tagasi lendu päevas.

Lennud Tallinna-Trondheimi liinil toimuvad kaks korda nädalas reedeti ja pühapäeviti.

Estonian Air alustab 21. detsembril lende hooajalisel liinil Tallinna ja Müncheni vahel. Lennud Münchenisse hakkavad toimuma laupäeviti, väljumisega Tallinnast kell 8 ja Münchenist Tallinnasse kell 10:20 kohaliku aja järgi. Lennuliin jääb avatuks 29. märtsini 2014.

Lisaks Estonian Airi otselennu sihtkohtade saavad kliendid pileteid kombineerida ka Estonian Airi partnerfirmade jätkulendudele Euroopasse, Ameerikasse ja Aasiasse, kuhu on võimalik lennata algusega Tallinnast ja ümberistumisega mõnes Estonian Airi otselennu sihtkohas.

Lisainformatsioon ja piletid aadressilt www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 16 101 ja reisibüroodest.

Head Uudised GoodNews