1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. ELUST ENESEST! David Icke 5 mõtlemapanevat tsitaati
ELUST ENESEST! David Icke 5 mõtlemapanevat tsitaati

ELUST ENESEST! David Icke 5 mõtlemapanevat tsitaati

david-icke212. novembril 2016 esineb Tallinnas Tondiraba jäähallis legendaarne vandenõudeuurija David Icke Inglismaalt. Maailma üheks kõige vastuolulisemaks kõnelejaks peetud Icke tuleb Eestisse oma maailmaturnee “World Wide Wake Up Tour“ raames. Ta on autor, kes on viimased veerandsada aastat uurinud globaalseid vandenõusid. Paraku on tema populaarsuse tagatõsiasi, et paljud tema suust tulnud teooriad on leidnud hiljem tõestust.

Kirjastus Matrix on eesti keeles ilmutanud David Icke raamatud “Mina olen mina! Ma olen vaba!” (2003), “Ajasilmus” (2004), “Matrixi lapsed” (2005), “Ääretu armastus on ainus tõde: kõik muu on illusioon” (2007), triloogia“Meelepetted“ (2014) ja “Näiline Mina” (12. november 2016). Järgnevalt anname edasi 5 David Icke tsitaati tema raamatust “Näiline mina.”

1. Süsteemi sisendpunkti nimetatakse sünniks, väljumispunkti surmaks ning nappi perioodi nende vahel teatakse tavaliselt “inimese eluna”.

2. Isegi kõige edukamaks peetavad inimesed, “võitjad”, jõuavad sisemisele enesevaatlemisele (ehkki paljud ei tunnista seda avalikult), sest Näilise Mina jaoks pole nirvaanat olemas, on ainult selle illusioon.

3. Tühjustunne, mida inimesed rahast, seisundist, trofeenaisest ja oletatavatest saavutustest hoolimata ikka veel tunnevad, pärineb elamisest Vales, alates maailma sisenemisest.

4. Tegelikult ongi ette nähtud kõrvale kalduda – selles peitub kogu idee.

5. “Ma ei oska seda teha” ja “Ma ei tea, kuidas seda teha” ei tähenda sedasama mis “Seda ei saa teha”.

Head Uudised GoodNews