1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Elron tihendab sõidugraafikut, lisades reise Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu liinile
Elron tihendab sõidugraafikut, lisades reise Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu liinile

Elron tihendab sõidugraafikut, lisades reise Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu liinile

ElronElroni uus põhisõiduplaan hakkab kehtima alates 13. detsembrist. Reisijatele pakutakse võimalust sõita Tallinnast Narva ja tagasi senise kahe korra asemel kolm korda päevas ning Tartusse ja tagasi üheksa korda päevas.

„Püüame muuta sõiduplaane vastavalt reisijate soovidele ja vajadustele,“ rääkis Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Narva liini sõitjate arv on kasvanud aastaga jõudsalt, ühe lisanduva reisiga päevas mõlemas suunas soovime pakkuda klientidele suuremat paindlikkust oma reisiplaanide tegemisel.“

„Tallinn-Tartu ekspressliinile lisasime hommikupoole uued väljumised kell 10:06 Tallinnast ja kell 9:38 Tartust.“ ütles Ronnie Kongo. „Uuendusena lisandub Tartu ekspressliinile Kitseküla peatus Tallinnas, seega saab Tallinnas Tartu rongi peale minna Balti Jaamas, Kitsekülas ja Ülemistel“.

Üks lisaväljumine päevas tuleb Tallinn-Keila liinile ning puhkepäeviti lisandub mõlemas suunas päevasel ajal üks reis Tallinn-Paldiski liinile. Õhtused Tallinn-Viljandi ja Tallinn-Pärnu reisid ei ole enam kuni Lelleni haakes, vaid väljuvad eri aegadel, seega on ka Tallinnast Rapla suunas sõiduplaanis senisest üks väljumine rohkem. Väljumisi pakume rohkem ka Kagusuunal – suvekuudel hakkab Tartu-Piusa liinil olema nädalavahetustel käigus senisest üks rong rohkem. Kõigi muudatustega on võimalik tutvuda Elroni kodulehel.

Head Uudised GoodNews