1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Elron lisab folgi ajaks Viljandi liinile lisaväljumisi
Elron lisab folgi ajaks Viljandi liinile lisaväljumisi

Elron lisab folgi ajaks Viljandi liinile lisaväljumisi

Elron suurendab ka sel aastal 26.-29. juulini toimuva Viljandi pärimusmuusika festivali ajal Viljandini sõitvate rongide arvu, lisandub täiendav reis mõlemas suunas ning osasid Tallinna-Türi reise pikendatakse Viljandini.

Et pakkuda Viljandi Pärimusmuusika Festivalil osalejatele kiiret ning mugavat sõiduvõimalust, saab festivali ajal Viljandisse sõita suisa seitse korda päevas. Lisaks kõikidele tavapärastele ja suveperioodiks lisatud väljumistele paneme käiku veel ühe täiendava reisi Tallinna-Viljandi liinile mõlemas suunas ning pikendame folgipäevil 26.-29. juulini Viljandini ka õhtust kell 18:23 väljuvat Tallinna-Türi reisi. Kell 17:22 Tallinnast väljuv reis on kõikidel festivalipäevadel käigus pühapäevase graafiku järgi ning peatub Türi ja Viljandi vahel üksnes Võhmas.

„Oleme sõiduplaani tihendamise juures püüdnud silmas pidada, et Viljandi suunas ja tagasi oleks võimalik sõita kogu päeva jooksul ning igaüks saaks leida endale sobiva väljumisaja. Viimane rong Viljandist Tallinna suunas väljub neil päevil pärast kella 22 õhtul, et soovi korral oleks võimalik veeta päev festivalil ning samal õhtul veel ka koju tagasi jõuda, muretsemata seejuures parkimise või muude autosõiduga kaasnevate ebamugavuste pärast,“ selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Festivaliaegne sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt ning peatustes olevatelt infostendidelt. Tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Head Uudised GoodNews