1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Ehk paneb mõtlema? Katkend peagi ilmuvast David Icke´i uuest teosest „Näiline mina“
Ehk paneb mõtlema? Katkend peagi ilmuvast David Icke´i uuest teosest „Näiline mina“

Ehk paneb mõtlema? Katkend peagi ilmuvast David Icke´i uuest teosest „Näiline mina“

Mis toimub maailmas? Mida „elu” tegelikult tähendab? Paljudes inimestes süveneb rahutus, mis suunas liigub inimühiskond, sest ei teata selle põhjust. Midagi on juhtumas, aga mis nimelt? David Icke on kulutanud üle veerandsajandi, et mõista seda „mis nimelt” ja selgust tuua küsimustesse, kes, miks ja millal. Ta tegi seda juba ammu, enne kui kujunes alternatiivmeedia, nagu me seda tänapäeval näeme, ning ta on järjepidevalt avardanud piire, mõistmaks nagu ei keegi teine maailmas toimuvat ja reaalsust.

12. novembril 2016 esineb legendaarne vandenõudeuurija David Tallinnas Tondiraba jäähallis. Maailma üheks kõige vastuolulisemaks kõnelejaks peetud Icke tuleb Eestisse oma maailmaturnee “World Wide Wake Up Tour“raames. Samal ajal ilmub ka tema raamat „Näiline mina“ eesti keeles.

Toome heade uudiste portaali lugejateni katkendi peagi ilmuvast raamatust!

Miks inimesed veavad ennast läbi nädala, mõteldes nädalavahetusele, ning miks koolilapsed igatsevad kuulda kella, mis teatab, et vangivalvurid lubavad nad „homseni” vabaks? Isegi siis on need ajutise vabaduse ideed pigem relatiivsed kui aktuaalsed. Nägin Internetis… „Mine tööle, abiellu, soeta lapsi, käitu normaalselt. Käi kõnniteel, vaata telerit, kuuletu seadustele, säästa vanaduspäeviks ja korda siis minu järel… ma olen vabaaaa. Kuidas saaks keegi olla vaba, sõltumata sellest, mida ta teeb, kui ta isegi ei tea, kes ta on, kus ta viibib või kust on ta pärit?

Kuidas saaks keegi olla vaba, sõltumata sellest, mida ta teeb, kui ta isegi ei tea, kes ta on, kus ta viibib või kust on ta pärit?

Inimeste massikontrollimisel on peamine usk võltsminasse – Näilisesse Minasse. See, mida sa endaks pead, pole üldse sina ise. See on ainult „sina”, mille uskumiseks üleilmse vanglariigi huvides on sinuga manipuleeritud ja sind programmeeritud. Alles Näilisest Minast väljudes näete, et Maa on vangla. Näiline Mina on konstruktsioon, manipuleeritud tajumise vili. Inimese rõhumise alus on uskumus, nagu oleks Näiline Mina „sina” ise. Sellest tuleneb kõik ülejäänud. Termini „Näiline” määratlused varjavad Näilise Mina olemuse: „Midagi ilmselt nähakse, kuuldakse või tajutakse, kuid sellel puudub füüsiline reaalsus”; „Ainult teadvuses tekkiv kujutis; illusioon;” „Fiktiivne või olematu, sageli kavandatud pettuseks”; „Peetakse reaalseks isegi siis, kui tegemist on illusiooniga”.

Näiline Mina on teie nime, koduriigi, rassi, kultuuri, religiooni/teadmiste uskumuse süsteemi, perekonnaloo, eluloo ja „hariduse” – sõna otseses mõttes kõikide meediaversioonide allalaaditud enesemina. Niisugused tajumise ja informatsiooni allikad dikteerivad inimese arusaama, kes nad enda arvates on. Need keskendavad inimese tähelepanu peaaegu täielikult viiele meelele, mistõttu meid isoleeritakse nägemustest, teadmistest ja avardunud teadlikkusest väljaspool keha eksisteerivast

Ääretust Minast, mis suudab näha, tajuda ja mõista seda, milleks Näiline Mina pole suuteline. Ääretu Mina räägib meiega intuitsiooni ja teadmise kaudu, teadlikkuseseisundis väljaspool mõtlemist ning viie meele ohjeldatud tajumist. Kui me kaotame seose Ääretu Minaga, siis sulgume Näilisesse Minasse, ja meie ainsaks elu ning maailma mõistmise informatsiooni- ja kaemuseallikaks jääb Süsteem „hariduse”, meedia, teaduse ja muude põhjalikult kontrollitava viie meele reaalsuse organite kaudu. Me oleme määratud olema ühenduses Ääretu Minaga, et olla selles maailmas, kuid mitte kuuluda oma reaalsusetajudes osana sellesse, ent suurem osa manipuleeritakse teadlikkuse ja eneseidentiteedi – Näilise Mina – isoleeritud mulli. Kord lõksu langenud, elavad nad võltsidentiteedis, mis hoiab neid kindlalt „ma ei suuda”, „pisikese mina” ja eluaegsete piirangute tajude vanglas. Kui jääte ühendusse oma Ääretu Minaga, siis näete maailma, nagu see tegelikult on. Kui kaotame selle seoses, siis näeme maailma, nagu meile on sellest räägitud. Kõiki Ääretu Mina maailmu on sageli kirjeldanud inimesed, kes on tajunud surmalähedast kogemust, ja teisedki, kes on vabanenud Näilise Mina Keha-Mõistuse lühinägelikkusest.

david-icke

Kirjastus Matrix on eesti keeles ilmutanud David Icke raamatud “Mina olen mina! Ma olen vaba!” (2003), “Ajasilmus” (2004), “Matrixi lapsed” (2005), “Ääretu armastus on ainus tõde: kõik muu on illusioon” (2007), triloogia“Meelepetted“(2014) ja “Näiline Mina” (12. november 2016).

Piletid hinnaga alates 30 eurost on müügil kodulehel davidicke.ee, esinemine tõlgitakse nii eesti kui vene keelde ja edastatakse saali FM-sagedusel – kuulamiseks võib kaasa võtta ka oma taskuraadio või telefoni ja kõrvaklapid!

Head Uudised GoodNews