1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti suurim spaa- ja saunakeskus nüüd Viimsis!
Eesti suurim spaa- ja saunakeskus nüüd Viimsis!

Eesti suurim spaa- ja saunakeskus nüüd Viimsis!

Foto: Henri Siht
Foto: Henri Siht

Tallinn Viimsi SPA avas Viimsi Kino laiendusena uudse spaa- ja saunakeskuse SPA18+ ainult täiskasvanutele 880 ruutmeetril, kus külastaja käsutuses on koos olemasoleva Viimsi SPA saunakeskusega tervelt 15 sauna ja mitmed erinevad suplusbasseinid.

Sisekujunduse autoriks on Merle Eek ja ehitajaks AS Harju Ehitus.

Uue saunakeskuse rajamise tingis klientide nõudlus vaiksema ja privaatsema keskkonna järgi. Uues keskuses teenindatakse ainult täiskasvanuid ning klientide arv on limiteeritud, et tagada privaatne keskkond. SPA18+ külastaja päralt on ka 2010 aasta oktoobris avatud Viimsi SPA spaa- ja saunakeskus ning 25m 6-rajaline sportbassein.

Põhirõhk on pandud atmosfääri loomisele läbi unikaalse sisekujunduse. Uudistoodetena on saunad kus saab vihelda, ehtne Türgi Hamam, Lõuna-Aafrikast pärineva Kalahari Spa sarja ja Saaremaa muda kehahoolitsused.

Tõmbenumbriks on Garra Ruffa kogukeha-kalahoolitsus, mis on ainulaadne Eestis. Suurt rõhku on pandud puhkealadele ja privaatsele lõõgastusruumile.

OÜ Spa Tours opereerib Viimsi Spa Hotelli, Viimsi Kino ja Grand Rose Spa Hotelli Kuressaares. Põhitegevuseks hotelli- ja spaateenuste osutamine. Viimsi Spa Hotelli juures valmis käesoleva aasta kevadel tipptehnoloogiaga 4 saaliga kinokompleks, mis on ühendatud 1300m2 suuruse lastekeskusega. Tänaseks on Viimsi Spa Hotell suurim lisa- ja vabaaja teenuste osutaja Eesti spaaturul.

SPA18+ hinnakirja ja avamisaegadega saab tutvuda Viimsi SPA kodulehel www.spatallinn.ee.
SPA18+ asub Viimsi SPA juures aadressil Randvere tee 11.

VAATA GALERIID!
Fotod: Henri Siht

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews