1. Avaleht
  2. Reis
  3. Eesti reisirakenduse startup TravelWiser lansseerib uued võimalused tasuta reisi planeerimiseks
Eesti reisirakenduse startup TravelWiser lansseerib uued võimalused tasuta reisi planeerimiseks

Eesti reisirakenduse startup TravelWiser lansseerib uued võimalused tasuta reisi planeerimiseks

Tasuta reisiplaneerija TravelWiser pakub alates tänasest kõikidele kasutada uusi võimalusi: teha isiklik konto, kuhu koguda kõik reisiga seonduv info ja leida enda huvidest lähtuvalt uusi inspireerivaid unistuste reisi sihtkohti.

Lisaks saab edasi kasutada juba eelnevalt olemasolevaid võimalusi – koostada endale bucket list-nimekiri, olgu selleks lohesurf troopilisel saarel või vulkaani otsas ööbimine – valikuid on külluses. Samuti lugeda kogukonna soovitusi või nõuandeid blogist.

TravelWiseri asutajal Toomas Laigul on sügav visioon. „Soovime luua ülemaailmset teadlike reisijate kogukonda. Sealt tuleneb ka meie firma nimi. Loodame, et ühel päeval on TravelWiser ainus rakendus, mida reisijad vajavad, mis aitab kavandada, nautida ja jagada kõiki reisiseiklusi. Arendustööd ja mõtteid, mida veel oma kasutajatele pakkuda, on külluslikult.“

TravelWiser on 2017. aastast tegutsev iduettevõte eesmärgiga luua rakendus, mis võimaldab planeerida, korraldada, jagada ja salvestada kõiki oma reise. Sealjuures aitab platvorm soovitustega, mis vastavad iga reisija huvidele ning eelistustele. Reisisihtkohtade ja atraktsioonide andmebaas on pidevas täiendamises, mida aitavad muu hulgas teha kohalikud saadikud ja maailmarändurid.

Head Uudised GoodNews