1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Eesti kutsub soomlasi tervislikult lõõgastuma
Eesti kutsub soomlasi tervislikult lõõgastuma

Eesti kutsub soomlasi tervislikult lõõgastuma

Foto: Visit Estonia

Täna algas Soomes turismikampaania, millega Eesti kutsub põhjanaabreid Eestisse puhkama. Sel aastal on fookuses tervisepuhkus, kampaania keskendub eeskätt peredele ja noorematele puhkajatele. Kampaania läbivaks sõnumiks on „Lõõgastu naabrite juures“ („Rentoudu naapurissa“).

„Tervisepuhkust käsitleme tavapärasest laiemalt, peame siin silmas nii head ja tervislikku toitu, aktiivset liikumist, spaa- ja perepuhkust kui erinevaid spordisündmusi Eestis – just selliseid võimalusi asume oma põhjanaabritele sel korral tutvustama,“ selgitas EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso. „Kui täna reisivad Soomest meile pigem kesk- või vanemaealised külastajad, siis kevadsuvise kampaaniaga soovime eeskätt peresid ja nooremaid inimesi siin näha ning julgustame neid ka Tallinnast väljapoole reisima,“ rõhutas Mutso.

Kampaaniaga tõmmatakse soomlaste tähelepanu võimalusele kasutada visitestonia.com mobiilset soomekeelset veebi, kus kuvatakse mugavalt otse kaardile kõik temaatilised külastuskohad, restoranid, majutusvõimalused jm, mis jäävad planeeritava trajektoori lähedusse ning teevad reisiplaneerimise erakordselt hõlpsaks. Ka on Eesti turismiettevõtjad pannud kampaaniaks kokku sadakond pakkumist just Soome külastajatele.

Kampaaniategevused toimuvad nii raadiokanalis, sotsisaalmeedias, online-keskkondades, ajakirjades kui ka välireklaamipindadel. Raadio Novaga koostöös korraldatav tarbijamäng toob Eestisse puhkama neli peret või sõpruskonda.

Eesmärgiks on saada visitestonia.com soomekeelsele alamlehele 70 000 unikaalset külastust ning tõsta nooremate põhjanaabrite teadlikkust Eesti tervisepuhkuse võimalustest. Kampaania teine etapp toimub sügisel ja see suunatakse tervislikust puhkusest lugupidavatele kesk- ja vanemaealistele puhkajatele.

Head Uudised GoodNews