1. Avaleht
  2. Säästa aega ja raha
  3. VIDEOD I Mõnusad retseptid ja korralik kokkuhoid
VIDEOD I Mõnusad retseptid ja korralik kokkuhoid

VIDEOD I Mõnusad retseptid ja korralik kokkuhoid

Sel kevadel avanes Lidl Eesti koduleheküljel uus retseptiportaal, mis julgustab kõiki huvilisi tervislikult ja mitmekesiselt kokkama. Kas oled jõudnud juba retsepte uudistada ja katsetada?

„Mida täna õhtusöögiks teha?“ on meid kõiki aegade algusest vaevanud küsimus. Selleks, et perekondade igaõhtust mure lihtsamaks teha ja põnevaid retsepte pakkuda, on Lidl Eesti avanud oma koduleheküljel retseptiportaali „Lidl kokkab“. Retseptid rõhuvad eelkõige lihtsusele, kvaliteedile ja taskukohasusele.

„Meil on hea meel, et saime avada värske ja põneva retseptiportaali, kust kõik kokandushuvilised leiavad endale midagi suupärast ja maitsvat. Nüüd on hea aeg avastada või taasavastada oma kirg kokkamise vastu ning Lidli portaal on imelihtne ja mugav abiline selle tegemiseks,“ rõhutas Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Lidli retseptiportaalis leiab põnevaid retsepte igale roale, olgu selleks hommikusöök, lõuna, õhtusöök või hoopis vahesnäkid. Samuti leidub küllaga magustoite ja maitsvaid retsepte taimetoitlastele. Tervislikemate valikute pooldajad leiavad Lidli retseptikeskkonnast ka Lidli toitumisnõustaja Elis Nikolai originaalretseptid. Kokku on portaalis üle 150 retsepti ja valik täieneb pidevalt, rõhutades ka näiteks Lidli erinevaid teemanädalaid. Retsepte saab lugeda või vaadata video kujul.

Põnevaks lisaavastamiseks on ka „Lidli nipinurga“ seeria, kus avatakse uksed köögimaailma saladustesse. Siin jagatakse mitmekülgseid kokandusnippe ja praktilisi nõuandeid, mis muudavad iga kokkamise kogemuse nauditavamaks, olgu lugejaks siis kogenud tippkokk või algaja kodukokk. Lihtsasti jälgitavate videote abil saab selgeks näiteks garneerimise kunst, õiged ja turvalised lõikamise nipid ning puu- ja köögiviljade säilitamine.

Head Uudised GoodNews