1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. 5 praktilist kingiideed isadepäevaks
5 praktilist kingiideed isadepäevaks

5 praktilist kingiideed isadepäevaks

Isadepäev on lähenemas, mistõttu on taas aeg hakata mõtlema kingituste peale, mis tooksid isa ja vanaisa ellu mugavust ja rõõmu. Me kõik teame, kui keeruline on inimestele valida kinki, mis neile tõepoolest meeldiks – inimesed on erinevad ning väärtustavad erinevaid asju, mispärast tasub seda ka alati meeles pidada. Samas on võimalik kergelt sellele murele lahendus leida just kingitustega, mis on kasulikud ja praktilised. Selleks leiad siit 5 praktilist ideed, milles ükski isa või vanaisa ei pettu.

Nutikell

Tänapäeval on meie elus aina enam muutumas digitaalseks. Nutikell on uudne ja praktiline lahendus igale isale – isegi neile, kes muidu tehnoloogiasse ei usu ning eelistavad traditsioonilist kella, hakkab uus nutikell kindlasti meeldima. Nutikell võimaldab jälgida kella, oma tervist ning isegi läbi selle kuulata muusikat ja kasutada äppe koostöös oma telefoniga. Nii saavad isad hoida silma peal näiteks päeva jooksul tehtud sammudel, pulsil, unegraafikul ning paljul muulgi. Seda kõike vaid paari puudutusega. Aita oma isal õppida nutikella olemus selgeks – lubame, et Sinu isa hakkab oma uut kella armastama.

Juukse- ja habemelõikusmasin

Me kõik teame, et juuksuris käimine võib olla kallis ning seda just eriti meeste puhul, kellel kasvavad juuksed ruttu. Juukselõikusmasin on praktiline vahend, mis aitab meestel oma soengut hoida mugavalt kontrolli all, samal ajal säästes nii aega kui ka raha. Eriti praktiliseks võib nimetada juukse- ja habemelõikusmasinat, mis on kaks ühes – nii saab Sinu isa mugavalt hoolitseda nii oma juuste kui ka habeme eest. Erinevate lõikuritega tulevad kaasa erinevad otsikud, mis muudavad oma stiili eest hoolitsemise ääretult kergeks ja mugavaks. Hea aku vastupidavusega ning veekindlad masinad pakuvad veelgi mugavamat ja praktilisemat lahendust, mis muudab selle ideaalseks just reisile kaasa võtmiseks. Kui oled otsimas soodsat, kuid kvaliteetset seadet, tasub tutvuda valikuga Kaup24 veebipoes.

Kodune grill 

Kas Sa tead mõnda meest, kes ei armastaks igal võimalusel grillida? Tänapäeval on olemas praktilised elektrilised grillid, mis lisaks sellele, et need aitavad säästa elektrit, on ka kerged ja mugavalt transporditavad. Nimelt on võimalik endale isegi siseruumidesse soetada väike ja kompaktne grill ning ei, tegu ei ole vaid võileiva grilliga, vaid saad seal ka grillida liha, köögivilju ning muudki. Nii ei pea Su isa ootama soojemaid aastaaegu, et pakkuda endale ja ka kogu perele maitsvaid grillroogasi.

Jalanõud 

Olgu selleks siis viisakad, sportlikud või igapäevased – kes meist ei armastaks uut paari mugavaid jalanõusid? Erinevad spordijalanõud on tavaliselt ehitatud mugava tallaga, mis toetab jala kuju, pakkudes võimalikult mugavat lahendust. Kui Sinu isa töötab alal, kus on sageli vaja kanda ülikonda, siis tasub soetada talle nahksed viisakad jalanõud. Samas kellele ei meeldiks kodustesse tingimustesse pehmed ja soojad sussid? Valik on suur, mispärast veendu, milliseid jalanõusid Su isal tõeliselt vaja läheb ning milliseid ta eelistab.

Elektriline hambahari 

Isad vajavad aina enam hoolitsust just hammaste osas, seda eriti vanuses, kus hammaste tervis muutub veelgi olulisemaks. Elektriline hambahari on tegelikult praktiline lahendus kõigile, kes soovivad oma suuhügieeni hoida. Nimelt pääsevad elektrilise hambaharja harjased ka sinna, kuhu muidu tavapärane hambahari ei ulatu. Lisaks on selle kasutamine mugav, kuna enamus elektrilised hambaharjad annavad märku, kui on harjatud näiteks 2 minutit, millest sageli piisab, et oma suuhügieeni hoida. Valimisel saad valida nii akuga kui ka patareidega hambaharja vahel – vali ise, mis Sinu isale võiks kõige enam meeldida. Lisaks saad leida isale meelepärase disainiga hambaharja koos erinevate otsikutega, mida toetavad erinevad režiimid. Sobiva elektrilise hambaharja leiate siit.

Valides oma isale sobivat kinki, mõtle esmalt selle peale, mida võiks Sinu isa kõige enam vajada. Äkki on tal juba suur valik jalanõusid olemas aga tunneb just puudust mugavast juukselõikusmasinast? Või kuigi on ta traditsiooniliste käekellade usku, aga sisimas sooviks katsetada uudsemaid lahendusi?  Kui Sa pole kindel, tasub kindlasti temaga nõu pidada. Aga nii, et üllatus jääks siiski üllatuseks.

Head Uudised GoodNews