1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO! EESTI AUFGUSS I Meeskondliku kategooria võitjad Krista Lensinile: tunne on väga hea ja äge
VIDEO! EESTI AUFGUSS I Meeskondliku kategooria võitjad Krista Lensinile: tunne on väga hea ja äge

VIDEO! EESTI AUFGUSS I Meeskondliku kategooria võitjad Krista Lensinile: tunne on väga hea ja äge

Juuli lõpus kogunesid Elamus SPA-sse Eesti parimad saunameistrid, et võtta mõõtu Eesti esimestel saunameistrite meistrivõistlustel. Konkurents oli tihe ning võistlusel oli kaks võimalust võita – individuaalselt või meeskondlikult. Ükski teekond tippu ei möödu ka ilma väljakutseteta, kuid võistluse võitjad tõestasid, et raske töö tasub ennast alati ära.

Elamus SPA-s toimunud meistrivõistlustel krooniti Eesti saunameistriks naissaunameister Ksenia Kolkina. Meeskondlikus kategoorias tõid võidu koju Karl-Peeter Kangur, Brianna Berens ja Johanna Jakobson etendusega „Possession“. Nüüd ootab saunameistreid ees osalemine maailmameistrivõistlustel Hollandis.

Etendus „Possession”. Foto: Elamus SPA, Kaido Parv

Võimsad emotsioonid

Brianna ja Johanna kommenteerisid pärast meistrivõitluseid, et tunne on väga hea ja äge. Karl-Peeter lausus aga, et teda valdavad võimsad emotsioonid. „Väga, väga võimas!“

Väga, väga võimas!

Johanna Jakobson, Karl-Peeter Kangur ja Brianna Berens. Foto: Elamus SPA, Kaido Parv

Kuigi Karl-Peeter koges teel tippu ka füüsilisi vigastusi, näiteks sai ta peaproovis kõrvetada sai, vigastas küünarnukki ning astus sauna ees killu jalga, siis ei heitnud ta meelt ning lõpuks läks kõik hästi. „Kogu show oli vapustav,“ sõnas ta.

Proovid kestsid varahommikuni

Etenduse idee autoriks oli Johanna, kes ammutas inspiratsiooni õudusfilmidest – nende põhjal  kujundas ta kogu etenduse süžee ja muusikavaliku. Brianna ja Johanna sõnul kulges ettevalmistusperiood intensiivselt, eriti viimased kaks nädalat, mil proovid kestsid lausa varahommikuni. „See oli raske, kuid see kõik on seda väärt,“ kinnitas Johanna.

See oli raske, kuid see kõik on seda väärt.

Foto: Elamus SPA, Kaido Parv

Eesmärk valmistuda maailmameistrivõistlusteks

Vaatamata võistluste intensiivsusele ei plaani meeskond siiski puhkama jääda. Nende eesmärk on valmistuda maailmameistrivõistlusteks. „Puhkust ei tule, aga Eesti võit on käes!“ sõnas Karl-Peeter.

Head Uudised GoodNews