1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. VALI OMA LEMMIK! Algas Eesti suurima reisivideote konkursi hääletus
VALI OMA LEMMIK! Algas Eesti suurima reisivideote konkursi hääletus

VALI OMA LEMMIK! Algas Eesti suurima reisivideote konkursi hääletus

Foto: Pixabay

Eesti suurim reisivideote konkurss, kus osaleb 91 reisivideot, on jõudnud hääletusvooruni – vaata vingeid reisivideoid ja anna hääl oma lemmikule kuni täna hilisõhtuni.

“Küll tänapäeva maadeavastajad on andekad, lihtsalt pole sõnu. Valikut teha on ääretult keeruline, sest head materjali laekus uskumatult palju,” oli žürii liige Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz konkursitööde kõrgest tasemest vaimustuses. Reisivideosid oli igasuguseid, üle maailma ja filmitud kõikvõimalike vahenditega, alustades telefonidest ja lõpetades droonidega. Oli videosid, mis olid lihtsalt kaunilt maalilised, oli põnevaid seiklusvideosid eksootilistes kõrbetes ja mägedes, ookeani äärtes, purjekatel ja näiteks ka Eesti soodes. Oli lugusid, kus olulist rolli mängis huumor ja oli neid, kus toimus midagi suurt (nt abieluettepanek kaunil maastikul).

Oli videosid, mis olid lihtsalt kaunilt maalilised, oli põnevaid seiklusvideosid eksootilistes kõrbetes ja mägedes, ookeani äärtes, purjekatel ja näiteks ka Eesti soodes.

Estraveli 30. aasta juubelile pühendatud reisivideote konkursile saadeti 91 võistlustööd, mille hulgast saab igaüks lemmiku välja valida, andes oma hääle hiljemalt täna, 14. mail õhtul enne kella 22.00. Hääletuse tulemusena selgub publiku lemmik, kes saab auhinnaks Photopointi välja pandud DJI drooni Mavic Air.

Peaauhind – lennupiletid kahele

Lisaks valib oma lemmikud žürii, kes annab peaauhinnana välja Turkish Airlinesi lennupiletid kahele – võitja saab valida 114 reisisihtkoha hulgast. Žüriisse kuuluvad professionaalsed videomeistrid Juhani Särglep ja Roman “Vanaisa” Neimann, Airi Ilisson-Cruz Estravelist, Jürgen Veerme Photopointist ja Sten-Erik Unt Õhtulehest. Üllatusauhinnad antakse nii rahvahääletuse tulemusena kui ka žürii poolt 2. ja 3. kohale valitud videote autoritele.

“Videokonkurss näitas, et puhkusel olles filmida ja hiljem materjalid kokku monteerida armastavad eelkõige meessoost reisijad – kolm neljandikku videotest saatsid mehed. Noorim konkursil osaleja on 14-aastane ja eakaim 57 aastat vana,” lisas Ilisson-Cruz. “Julgustame kõiki ka edaspidi reisidel filmimist katsetama — see pole üldse keeruline ja näiteks kasvõi erinevate telefoniäppide abil saab ka telefoniga filmitud materjalist hiljem paari kliki abil luua põneva ja omapärase reisimälestuse.”

Vaata reisivideosid ja hääleta oma lemmiku poolt hiljemalt täna kell 22.00  SIIT!

Reisivideote konkursi korraldajateks on Eesti suurim reisibüroo Estravel ja Õhtuleht. Auhinnad panevad välja Turkish Airlines, Photopoint, Estravel ja Õhtuleht. Kampaania lisainfoga ja reeglitega saab tutvuda  SIIN.

Head Uudised GoodNews