1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. VAATA JÄRELE! Tartus valmis huvitegevuse kaardirakendus
VAATA JÄRELE! Tartus valmis huvitegevuse kaardirakendus

VAATA JÄRELE! Tartus valmis huvitegevuse kaardirakendus

Tartu linna kodulehel on uudne veebirakendus, mis võimaldab lihtsamini leida huvitegevuse teenusepakkujaid ja nende asukohti. Samuti aitab rakendus planeerida oma teekonda.

Huvitegevuse kaardirakendus annab lihtsad ja head juhised meelepärase tegevuse ja teenusepakkuja ning sobiva asukoha leidmiseks. Võimalikult täpse ülevaate saamiseks on kaardile kuvatud erinevad otsinguvõimalused nagu tasu, keel, vanus, ligipääsetavus. Teekonna planeerimisel on abiks kaardile märgitud lähimad rattaringluse parklad ning bussipeatused. Infot saab otsida nii eesti, vene kui inglise keeles.

Ülevaateid 7-19aastaste noorte huvitegevuse ja vaba aja võimalustest on koostanud linnavalitsuse kultuuriosakond igal aastal. Nüüd on huvitegevuse ülevaade kolinud paberkandjalt veebi ning loodud rakendus loob võimaluse huvitegevuse infot pidevalt ajakohasena hoida. „Kindlasti on kaardirakendus senisest ajakohasem viis huvitegevuse info kogumiseks ja vahendamiseks ning loodame, et uus veebiplatvorm saab ka noorte seas populaarseks,“ rääkis kultuuriosakonna noorsooteenistuse juhi ülesandeid täitev Laura Kalaus. Ta lisas, et uudne platvorm loodi koostöös linna avalike teenuste arendamise meeskonnaga.

Tartu huvitegevuse kaardi andmekorje vormi kaudu saab aastaringselt lisada uusi andmeid. Vormile on võimalik sisestada 2020/2021 õppeaastal 7-19aastastele noortele planeeritud regulaarsete huvitegevuste infot ning seda saab täita Tartu linnaportaalis tartu.ee/kotoetused.

Tartu koolinoorte huvitegevuse võimalustega saab tutvuda siin.

Head Uudised GoodNews