1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Uute rongidega tehti avapäeval ligi 6000 sõitu
Uute rongidega tehti avapäeval ligi 6000 sõitu

Uute rongidega tehti avapäeval ligi 6000 sõitu

ElronEile hommikul kell 5:00 väljus esimene uus diiselrong Narva-Tallinn liinile. Alates 1. jaanuarist teenindab riigisisest reisirongiliiklust Elron, tehes seda 18 elektrirongi ja hetkel 13 diiselrongiga.

„Populaarseim liin avapäeval oli Tallinn-Viljandi liin Tallinn-Rapla lõigul,“ sõnas Elron müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

 

Konkreetselt olid populaarseimad väljumised:

  • 13:32 Viljandi-Tallinn
  • 17:26 Tartu-Tallinn ekspress
  • 17:10 Viljandi/Pärnu – Tallinn kiirliin

Elroni kodulehel esines 1. jaanuaril piletimüügitõrkeid, kus pangalinkide seadistamistööde viibimise tõttu polnud klientidel võimalik soetada veebist pileteid. Elron lõpetas eile õhtul pangalinkide lõppseadistamise ning nüüdsest toimib eelmüük internetist tõrgeteta.

Samuti neljakordistas Elron täna hommikul oma serverivõimsust ning nüüdsest ei esine lehitsemisel tõrkeid, seda hoolimata mitmekordistunud lehekülastuste arvust.

„Jätkuvalt tuletame meelde, et jaanuarikuus on kõigil rongikasutajatel võimalik saada rongist klienditeenindajalt tasuta Elron Sõidukaart, millega on piletid 10% soodsamad,“ sõnas Kaareste. Tema sõnul antakse kaart kliendile tasuta juhul kui sellele laadida vähemalt 10 eurot.

Head Uudised GoodNews