1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. UUS AJAKIRI! “Oled Sa…” astub julgelt ja paljulubavalt meediamaastikule
UUS AJAKIRI! “Oled Sa…” astub julgelt ja paljulubavalt meediamaastikule

UUS AJAKIRI! “Oled Sa…” astub julgelt ja paljulubavalt meediamaastikule

Oled Sa esikaas - märts 20164. märtsil jõudis poelettidele ajakiri “Oled Sa…”, mis pöörab kogu tähelepanu tööhõivele, ettevõtlusele, majandusele, haridusele ning nende teemadega seotud tugiteenustele.

Ajakirja eesmärk on jagada asjalikku infot erinevate ametite, õppimisvõimaluste, ettevõtlusvormide, elustiilide kohta, et avardada lugejate silmaringi ning pakkuda praktilist infot.

“Meie ümber on palju inimesi, kes naudivad oma tööd ning kes on õnnelikud, et saavad teha tööd, mida nad oskavad ja armastavad. Samas on meie seas väga palju neid, kes käivad tööl vaid ühel põhjusel – arved vajavad maksmist. Rahulolu tööga muudab inimese rahulolevamaks ka kõige muu suhtes tema ümber. Ajakiri toob lugeja ette ka elukutsete telgitaguseid, kummutab stereotüüpe, pakub inspiratsiooni, mõtteainet,” tutvustavad ajakirja väljaandjad. “Ajakiri “Oled Sa…” sobib kõigile, olenemata soost ja vanusest. Sihtgrupiks on kogu töö- ja õppimisvõimeline elanikkond, kes seisavad küsimuse ees – kelleks tahan saada või kes tahan olla, kuidas saan muuta oma elu paremaks läbi ameti vahetuse, läbi õppimise, läbi oma ettevõtte loomise. Tahame lugejate ette tuua erinevaid ameteid, erinevaid elustiile. Tutvustame ka neid elukutseid, millest tavainimene teab väga vähe, proovime murda stereotüüpseid arvamusi, selgitada kõrvaltvaatajale mõistetamatut poolt. Lisaväärtusena on kõigi lugude juures praktiline pool: kus saab ametit õppida, kust saab lisainfot ja abi, nõuanded ettevõtte loomiseks. Ajakiri pakub mõnusat lugemist paljudele, sest üldine tonaalsus on positiivne, heatahtlik, soe, humoorikas – tekitab huvi ja hea fiilingu, on hariv ja annab edasi kasulikku infot.
Meie soov on aidata neist hirmudest üle saada ning näidata, mida üks või teine amet endast tegelikult kujutab, anda maksimaalselt praktilist infot ning julgustada muutma ja muutuma.”

Ajakirja “Oled Sa…” leiab lähimast ajakirjandusväljaandeid müüvast kauplusest juba praegu.

Tutvumishind on kõigest 1.99 eurot!

Head Uudised GoodNews