1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. TUNNUSTUS KANGELASTELE! Elroni juunikuu kangelased on päästjad
TUNNUSTUS KANGELASTELE! Elroni juunikuu kangelased on päästjad

TUNNUSTUS KANGELASTELE! Elroni juunikuu kangelased on päästjad

Elroni juunikuu kangelased on päästjadEesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, juuni esimeses pooles on soodusreisimise õigus Päästeameti töötajatel ja vabatahtlikel päästjatel.

„Elron tänab Eesti elu edendajaid ning valib igal kuul ühe eluala, mille esindajatel on võimalus kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida,“ ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. „Kangelasteks, kellele on 1.-14. juunini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime Päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad, kelle tööst muutub elu Eestimaal turvalisemaks.“

Sooduspiletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis. Soodustuse saamiseks tuleb klienditeenindajale esitada Päästeameti ametitõend või vabatahtliku päästja tunnistus.

Päästeameti kommunikatsiooniosakonna juhataja Reimo Raja ütles, et Elroni Kuu Kangelase kampaania on kiiduväärt ettevõtmine. „Kõiki Päästeameti töötajaid ja vabatahtlikke päästjaid ühendab julgus ja tahe inimesi aidata,“ lausus Reimo Raja. „Usun, et selline julgus ja abivalmidus peitub igas inimeses, seepärast kutsun kõiki vabatahtlikuks päästjaks hakkama, et oma kogukonna turvalisuse eest seista. Ainult igaühe kaasabil saame Eestit turvalisemaks muuta.“

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad ning mais Teeme Ära talgulised.

Head Uudised GoodNews