1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Terviseturismi klastri uuenenud kodulehel saab nüüd broneerida ka Eesti
Terviseturismi klastri uuenenud kodulehel saab nüüd broneerida ka Eesti

Terviseturismi klastri uuenenud kodulehel saab nüüd broneerida ka Eesti

Terviseturismi klastri uuenenud kodulehel saab nüüd broneerida ka EestiEesti 14. ravispaad ühendaval Eesti Terviseturismi klastril valmis uus ja täiustatud koduleht nii sise-kui ka välisturistide jaoks. Loodud veebilehel www.healthrepublic.ee saavad külastajad broneerida ravispaa pakette eesti, inglise, soome ja vene keeles. Eesti ravispaade poolt pakutavate teenustega saab lähemalt tutvuda nii eesti, inglise, vene, soome, läti, rootsi kui ka norra keeles.

Eesti Terviseturismi klastri projektijuhi Aire Tofferi sõnul on Eesti Terviseturismi klastri üheks peamiseks eesmärgiks Eesti kui terviseriigi tuntuse tõstmine nii Eestis kui välisriikides. „Eestil on ligi 200-aastane kuurortravi ajalugu ja spaatraditsioonide pagas. Tänu pikaajalisele kogemusele saame pakkuda kvaliteetset kuurortraviteenust üle Eesti ja olla võrdväärsed koostööpartnerid nii kodumaal kui ka tublid konkurentsipakkujad välisturgudel,“ selgitas Toffer. „Ühtse kodulehe lansseerimisega soovime jõuda ravispaa teenuseid otsivale kliendile lähemale, võimaldades tal leida veebilehe kaudu hõlpsalt informatsiooni erinevate spaade protseduuride ja teenustekohta. Samuti on võimalik klastri veebilehel näha spaade eripakkumisi ja broneerida väljavalitud Eesti ravispaade pakette,“ lisas ta.

Terviseturismi klastri veebileht www.healthrepublic.ee on koostatud seitsmes keeles. Kodulehe peamine eesmärk on tekitada ja süvendada inimestes huvi veeta oma puhkus Eestis, sh teavitada neid Eesti ravipuhkuse veetmise võimalustest. Terviseturismi klastri veebilehel on külastajal võimalik broneerida Eesti ravispaade pakette. Vajutades nupule broneeri kohe, saab soetada spaa pakette 14. erinevasse ravispaasse. Kodulehel on raviteenuste lõikes välja toodud nende lühikirjeldused koos videoklippidega. Klastri veebilehelt leiab ka Eesti ravispaade tutvustused ja kaardi nende täpsete asukoha koordinaatidega.

Terviseturismi klastri veebileht on suunatud, lisaks turistidele ja ravispaa klientidele, ka terviseturismi arendajatele ning ettevõtetele, kes leiavad kodulehelt vajalikku informatsiooni, nt klastri poolt läbiviidud uuringute kohta. Info ja uuringute tulemused on suunatud ka taastusravi arstidele, perearstidele, mille abil saavad nad edastada patsientidele laialdasemat teavet taastusravi ja ennetusmeditsiini võimaluste kohta Eesti ravispaades.

Eesti Terviseturismi klaster on koostöökogu, mis ühendab uuendusmeelseid Eesti ravispaa-ettevõtjaid, teadus- ja arendusasutusi, teisi terviseturismi valdkonnaga seotud katusorganisatsioone ning ettevõtjaid. Klastri liikmete ühine eesmärk on Eesti terviseturismi kui turismisuuna arendamine, terviseturismi konkurentsivõime ja pakutavate teenuste tuntuse suurendamine nii Eestis kui välisriikides.

Head Uudised GoodNews