1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. TÄNA I Veebiseminar lapsevanematele: mida peaks teadma lapsed investeerimise kohta?
TÄNA I Veebiseminar lapsevanematele: mida peaks teadma lapsed investeerimise kohta?

TÄNA I Veebiseminar lapsevanematele: mida peaks teadma lapsed investeerimise kohta?

LHV kutsub täna kõiki lapsevanemaid osalema tasuta veebiseminaril, kus antakse lastele investeerimise kohta praktilisi näpunäiteid ning kasulikke vastuseid juriidilistele ja maksuküsimustele

Lastele investeerimine on pikaajalise ja eesmärgipärase investeerimise musternäide. Iga aastaga on lastele raha kogumine ja investeerimine muutunud järjest populaarsemaks. Näiteks tänavu on LHV-s avatud lastele enne täisealiseks saamist juba üle 6000 investeerimiskonto. Statistika näitab, et ligi 88% neist jätkab investeerimisega ka täisealiseks saades.

LHV maakleritegevuse juht Sander Pikkel, kes on ka ise lapsevanem, tutvustab tänasel veebiseminaril, milliseid võimalusi lastele investeerimiseks on. Juttu tuleb ka eesmärkide seadmisest ja riskide hajutamisest ning sellest, millega peaks arvestama, et kõik oleks ka juriidiliselt korrektne.

Veebiseminar toimub täna, 23. novembril algusega kell 17.30 ning on vaadatav nii Zoom keskkonnas kui LHV Finantsportaali Facebooki lehel. Samuti saab seminari hiljem järgi vaadata. Huvilistel palutakse registreeruda SIIN.

Head Uudised GoodNews