1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Tallinn ja Elron pikendasid koostöölepet
Tallinn ja Elron pikendasid koostöölepet

Tallinn ja Elron pikendasid koostöölepet

Tallinna linnavalitsus ja Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron allkirjastasid täna kokkuleppe, mille kohaselt on Tallinna elanikel ka mais võimalus Elroni rongides pealinna piires tasuta sõita.

„Allkirjastasime täna linnavalitsuse esindajatega maikuu rongisõite puudutava koostööleppe, mille tingimused on samad, nagu eelneval lepingul,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Loodan, et jõuame peatselt kogu 2015. aastat katva koostöölepingu allkirjastamiseni.“

Ronnie Kongo sõnul täna allkirjastatud koostöölepe tallinlaste jaoks mingeid muudatusi kaasa ei too, endiselt saavad pealinlased 1. tsoonis kõik oma sõidud ühiskaardi ja isikutunnistuse esitamisel tasuta sõidetud.

Eelmisel aastal tegid tallinlased Elroni rongidega kokku 1 868 000 sõitu, mille eest linn tasus Elronile 1 304 000 eurot.

Sõidusoodustuse saamiseks Elroni rongis tuleb reisijal esitada klienditeenindajale isikustatud Ühiskaart ja isikut tõendav dokument.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. 2014. aasta 12 kuu statistika kohaselt saabus 98,8% diisel- ja 99,3% elektrirongidest lõppjaama õigeaegselt. Elron plaanib sel aastal teenindada 6,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 323 töötajat.

Head Uudised GoodNews