1. Avaleht
  2. GoodNews kingiidee
  3. TAHMAMARI ON TAGASI: humoorikate lausetega käsitööküünlad
TAHMAMARI ON TAGASI: humoorikate lausetega käsitööküünlad

TAHMAMARI ON TAGASI: humoorikate lausetega käsitööküünlad

Tahmamari, mis müüb 100% naturaalseid käsitööna valminud sojavahast küünlad, on tagasi uute toodetega.

Pood nimega Tahmamari valmistab küünlaid ainult kord aastas, jõulude ajal. Nad müüvad kõik küünlad ära ja siis ei tegutse jälle enne kui aasta pärast. Tahmamari on pereäri, mis sündis spontaanselt soovist teha koos midagi toredat ja meisterdada küünlaid sõpradele ja perele jõulukingiks. Küünlad said nii ägedad, et nad ei tahtnud teidki neist ilma jätta.

Tahmamari hoiab minimalistikut ja kvaliteetset joont väikse vimkaga. Sildid nende küünaldel on fantastilised. „All I want for Christmas is money”. „More issues than Vogue”. „Oleks ma teadnud, et sa tuled, ma oleks kodust ära läinud”.

Ja muidugi meeldib Good Newsile, et Tahmamari küünlavalmistajatele meeldib hiphop: neil on küünal sildiga Kanye Westist ja on ka küünlareklaam kurva Drake’iga ja õnneliku Drake’iga. Tänan, ei, ütleb Drake, kui talle pakutakse parafiinist küünalt, sumelauliku nägu vajub aga mõnulusse sojavahaküünlaga.

Eriti talvisel ajal, kui ikka õhtuti hubasuse loomiseks küünlad süüdatakse, tasub meeles pidada, et küünlal ja küünlal on vahe. Kõige levinumad ja odavamad küünlad on tehtud parafiinist, mida tehakse naftatööstuse jääkainetest. Ära põleta kodus naftat ja ära hinga sisse mürki.

Vali tervislik ja keskkonnasõbralik sojavahaküünal.

Head Uudised GoodNews