1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Star FM sünnipäeva üllatuskingid tõid staaridele naeru näole
Star FM sünnipäeva üllatuskingid tõid staaridele naeru näole

Star FM sünnipäeva üllatuskingid tõid staaridele naeru näole

Raadiojaam Star FM tähistab täna 23. sünnipäeva ning selle puhul said hommikuprogrammi juhid Pille Minev, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepp erilise üllatuse osaliseks.

Nimelt kingiti igale saatejuhile nimeline üllatusmuna-tort, mis oli inspireeritud Eesti Meelelahutusauhindade galal rahva lemmikutele jagatavatest keraamilisest auhinnamunadest; Kroonika auhinnad ja tiitel „Parim raadiohääl“ kuuluvadki praegu Star FM Hommikuprogrammi kolmikule. Ühe tordi andis üle raadiohommiku tänane külaline Getter Jaani, kes saatejuhte ka kauni sünnipäevaluluga tervitas. „Meil on suurepärane seltskond ja seda tajuvad ilmselt ka kuulajad, keda täname kogu südamest meid alati toetamast,“ sõnas Pille Minev. Andres Puusepp ja Jürgen Pärnsalu edastasid samuti tänusõnad kogu rahvale, lubasid hommikuti jätkuvalt head tuju luua ning kutsusid kõiki fänne tänavuselgi Kroonika Meelelahutusauhindade hääletusel just Star FM poolt valikut tegema.

  • Star FM Hommikuprogramm on otse-eetris iga argihommikul kell 6-10 Pille Minevi, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepa juhtimisel. Päevasel ajal on Star FM saatejuhtideks Liis Lusmägi ja Marko Lõhmus.
  • Hommikusest sünnipäevaüllatusest saab osa ka täna kell 19.00 algavas TV3 „Stuudios“.
Foto: Star FM
Head Uudised GoodNews