1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. SEL AASTAL SURFILAAGRIS! Õhtuti toimuvad Roosta rannal päikeseloojangupeod
SEL AASTAL SURFILAAGRIS! Õhtuti toimuvad Roosta rannal päikeseloojangupeod

SEL AASTAL SURFILAAGRIS! Õhtuti toimuvad Roosta rannal päikeseloojangupeod

Õhtuti toimuvad Roosta rannal päikeseloojangupeodSel aastal üllatab Surfilaager festivalikülalisi veelgi ulatuslikuma õhtuse programmiga – õhtuti toimuvad Roosta rannal päikeseloojangupeod.

16.-19. juulil Roostal toimuv piirkonna suurim surfisõprade kokkutulek pakub traditsiooniliselt suurt valikut surfikoolitusi, võistlusi ning toob kohale head esinejad.

Sel aastal luuakse esmakordselt Roosta rannaalale spetsiaalne õhtuse vööndi ala, kuhu päikeseloojangu ajal kogunetakse. “Päikeseloojangud on Roostal legendaarsed – päikeseratas maandub otse mere, värvides silmapiiri punaste toonidega unustamatuks. Sel ajal on lausa patt kuskil mujal, kui rannas olla. Sellepärast otsustasime tuua õhtuse peo rannaalale, kus peale päikeseloojangut loome meeleolu valgustuse ning mõnusate üritustega,” rääkis Surfilaagri peakorraldaja Priit Valkna. “Esimese rannaesinejana kuulutame ühtlasi välja alternatiivpidudesarja GütteÖö. Oodata on üllatusi ja muhedat muusikavalikut.”

Gütteöö on 2008. Aastal alguse saanud alternatiivpidudesari, mille üks vedaja on

Konstantin “Kostja” Tsõbulevski. Kostja on ka on basskitarrist Iirise ning Vaiko Epliku ja Eliidi ridades. Aastast 2002 on tal oma trio, “Aides”, millele on ta senini muusikat kirjutanud.

17. korda toimuv piirkonna suurim surfiüritus Surfilaager 2015 toimub 16-19 juulil Roosta rannas. Nelja päeva jooksul toimuvad koolitused ja võistlused nii purjelaua, lohe, kui aerulauaharrastajatele, muuhulgas peetakse Surfilaagris Eesti Meistrivõislused SUP sõidus ehk aerulauasurfis. Keskkonnasäästlike põhimõtete järgi korraldatud festivali pakub külastajatele ka tavapäraselt ulatuslikku meelelahutusprogrammi koos nauditava muusikavalikuga. Esinevad Elephants From Neptune, Super Hot Cosmos Blues Band jt.

Surfilaagri 4-päeva passid on müügil hinnaga 13-52 eurot.

Head Uudised GoodNews