1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. SAAREMAA ON POPULAARNE I Spaapakettide müük kasvas eelmise aastaga võrreldes kaks korda
SAAREMAA ON POPULAARNE I Spaapakettide müük kasvas eelmise aastaga võrreldes kaks korda

SAAREMAA ON POPULAARNE I Spaapakettide müük kasvas eelmise aastaga võrreldes kaks korda

Eestlased eelistavad praegu puhkust veeta spaahotellides, mille pakettide müük kasvas eelmise aastaga võrreldes kaks korda, selgub Go Traveli pühapäeval lõppenud virtuaalse Osturalli statistikast. Populaarsemad spaapuhkuse sihtkohad on Saaremaa ja Põhja-Eesti rannik.

Go Traveli turundusjuhi Kädi Puparti sõnul pole eestlaste soov puhata kusagile kadunud. „Kuna olukord maailmas on jätkuvalt ebastabiilne ja inimesed on haaranud kinni mõttest puhata kodumaal,  siis kohanesime turu nõudlusega ning tulime välja suuremal hulgal kohalike pakkumistega. Neist osutusid kõige populaarsemateks spaahotellid, mille esikolmiku moodustasid Saaremaa Georg Ots Spa Hotell, Hestia Hotel Laulasmaa Spa ja Toila SPA Hotell,“ lausus Pupart.

Osturalli statistikast nähtub, et valiku puhul sai määravaks eelkõige soodne hind, aga ka pikk majutusperiood. „Lisaks olid inimesed huvitatud puhkusest kõrgperioodil, eriti suur nõudlus oli oktoobrikuu koolivaheaja pakettide järele,“ rääkis reisispetsialist.

Esmakordselt viis Go Travel Osturalli kampaania läbi üksnes veebikeskkonnas. „Suurendasime e-poe valikut, tuues tooteid kaks korda rohkem juurde ning keskendusime veebipoe ostumugavusele ja kiiruse tõstmisele,“ märkis Go Traveli esindaja.

Lisaks Eesti spaadele pakkusid inimestele huvi päikesereisid ja lennupiletid Euroopasse. „Kuigi huvi ka Eestist väljapoole reisimise vastu on olemas, jätab pidev selgusetus reisimisvõimaluste ja -piirangute osas kliendid kõhklema ja ostuprotsess jääb venima. Kõige populaarsemaks välismaiseks reisiks osutus aastavahetuse lühipuhkus Roomas,“ selgitas turundusjuht.

Pupart lisab, et Osturallil kogetud vilgas huvi reisimise vastu annab veidi lootust tuleviku osas. “Kui kodumaal nii julgelt ja samas vastutustundlikult puhatakse, siis ehk taastub ka väljaminev turism kardetust kiiremini. Juba täna on võimalik minna Küprosele ja Kreetale, kust naastes ei pea jääma karantiini.“

Osturalli toimus tänavu sügisel 5.-11. oktoobrini.

Head Uudised GoodNews