1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Patareidega jõulutuled – nutikad viisid, kuidas nendega kaunistada kodu
Patareidega jõulutuled – nutikad viisid, kuidas nendega kaunistada kodu

Patareidega jõulutuled – nutikad viisid, kuidas nendega kaunistada kodu

Paljud eestlased võtavad kauni ja rahuliku jõulupüha eel ette kodu ja õueala kaunistamise. Üks lihtsamaid ja kahtlemata ka efektsemaid viise on seda teha jõulutuledega. Selles artiklis keskendume täpsemalt erinevatele viisidele, kuidas võtta kasutusele patareidega jõulutuled ning neid kasutades kodu särama lüüa. Tutvu soovitustega ja ole varakult jõuluhooajaks valmis!

Miks valida patareidega jõulutuled?

Patareidega jõulutuled pakuvad kodu kaunistamisel palju paindlikkust ja mugavust. Kui muud dekoratiiv jõulutuled, mis tuleb lisada pistikupessa, vajavad elektrit, siis patareidega jõulutuled seda ei vaja ja neid saab kasutada ka ilma elektri ja pikendusjuhtme välja toomiseta. Need on ideaalsed jõuluvalgustid, millega kaunistada nii kööki, elutuba kui ka magamistube. Lase vaid oma loovusel lennata ja loo põnevaid kaunistusi, mis toovad tuppa tõelise jõulumeeleolu!

Kui nii öelda klassikalised LED jõulutuled võivad pikkade juhtmetega minna omavahel sassi, siis patareidega jõulutuled on kompaktsed ja selle võrra lühemad, et neil pole vaja pikka juhet vooluallikani. Unusta pusas juhtmete hunnikud ja saavuta sama tulemus patareidega jõulutulesid kaustades.

Kuidas aga luua täiuslik jõuluvalgustus, mis lummab kogu sinu pere? Seda, kuidas patareidega jõulutuled kasutusele võtta, on palju erinevaid viise. Ammuta ideid, kuidas jõulutuled kasutusele võtta!

  • Löö puu särama! Vali piisavalt pikad patareidega jõulutuled, et nendega kaunistada elupuu terrassil või mõni õunapuu aias. Veendu, et välja valitud jõulutuled sobiksid õues kasutamiseks.
  • Kaunista aknad, et pakkuda silmailu ka möödujatele! Aseta aknalauale ja akna kohale patareidega jõulutuled, lisa sinna juurde ka muud rippuvad kaunistused, et luua jõuluhõnguline aknakaunistus, mida saavad imetleda ka naabrid.
  • Täiusta jõulupärga ja isetehtud advendikalendrit armsate tuledega. Lisa tulukesed pärjale, et anda sellele sära ning loo eraldi kaunistatud sein koos advendikalendriga.
  • Valmista ette väikeseid kaunistusi igasse ruumi! Lühemad patareidega jõulutuled saab asetada läbipaistvatesse vaasidesse, et luua väikeseid lampe. Teine võimalus on asetada need seinale rippuma või luua nendest mõni meelepärane kujund: süda, täht või midagi kolmandat. 

Osta patareidega jõulutuled internetist

Me teame kui kiire võib olla pühade-eelne aeg ja just seetõttu tasubki vajalikud kodukaunistused ja kingid osta varakult e-poest. Kaup24 ja Hansapost pakuvad laia jõulutulede valikut, sealt leiad nii klassikalised valgusketid siseruumidesse ja õue kui ka patareidega jõulutuled, millega luua ainulaadseid kaunistusi oma koju.

Vali LED jõulutuled erinevat värvi tulukestega, et tuua tuppa või õue rohkem erinevaid värve. Kui sa eelistad aga ajatumate ja lihtsamat stiili, siis leia tootevalikust erineva valge valguse intensiivsusega jõulutuled. Kasuta lisaks valguskettidele ja tulukestele ka teisi kaunistusi, et luua tõeline jõulumeeleolu oma koju!

Head Uudised GoodNews