1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Novatours reisikavasse lisanduvad suusareisid ja Ühendemiraadid
Novatours reisikavasse lisanduvad suusareisid ja Ühendemiraadid

Novatours reisikavasse lisanduvad suusareisid ja Ühendemiraadid

NovatoursEesti juhtiv reisikorraldaja Novatours avas esmaspäeval esimese reisikorraldajana 2014-15 talvehooaja reiside müügi. Oma 10. talvehooajal pakub reisikorraldaja puhkusepakette Dubaisse, Tenerifele, Iisraeli ja Taisse. Uudistootena lisanduvad suusareisid.

„Pingutasime tublisti, et avada talvepakettide müük taas kuu aega varem, kui mullu. Just reisijate enda aktiivne huvi varajaste tellimuste vastu, paneb meid hoogsalt tegutsema,“ ütles Novatoursi OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

Novatoursi talvehooaja esimesed lennud väljuvad tavapäraselt oktoobris, kui algavad reisid populaarsele Tenerife saarele. Järgnevad Iisraeli reisid Punase mere äärsesse Eilati kuurorti ning kahenädalased reisid Taisse.

„Talvehooaeg üllatab ka uute sihtkohtade ja toodetega. Araabia Ühendemiraatides saab alates detsembrist koos Novatoursiga nautida idamaist luksust modernses ja turvalises oaasis, mida ümbritsevad igavikulised kõrbed. Nädalased otsereisid Tallinnast Dubaisse saavad alguse detsembri lõpus,“ nentis Uustal.

Aktiivse puhkuse huvilistele on Novatoursil pakkuda otsereisid Austria ja Itaalia kuulsamatesse suusakuurortitesse. „Paljudele mäesuusatamise harrastajatele on need populaarsed piirkonnad ja nõlvad kindlasti juba tuttavad,“ märkis Uustal.

Novatours pakub koostöös oma heade partneritega ka soodsaid broneerimistingimusi varajastele tellijatele, gruppidele, noorpaaridele ja seenioritele. Uustali sõnul tasub kindlasti tutvuda ka Novatoursi poolt pakutavate lisateenustega.

Uue hooaja avamise ajaks on Egiptuse siseriiklik olukord jätkuvalt ebastabiilne ja Eesti Välisministeeriumi ohuhoiatus endiselt tasemel, mis soovitab vältida igasugust reisimist Egiptusesse, sealhulgas turismikuurortidesse Hurghadasse ja Sharm el Sheikhi.

„Hetkel on raske öelda, kas ja millal Egiptuse reisid Novatoursi reisikavasse naasevad. Valmidus on olemas, kuid igal juhul peame olema veendunud, et Egiptuse siseolukord on täielikult rahunenud, normaliseerunud ja turvaline,“ selgitas Uustal.

Novatoursi kindel eesmärk on tõsta jätkuvalt teenuste kvaliteeti. Märtsis omistati Novatoursile ISO 9001:2008 kvaliteedijuhtimise sertifikaat, mis kinnitab, et ettevõtte tegevus turismisektoris omab nüüd ka ametlikku rahvusvahelist tunnustust.

Reisikorraldaja kodulehekülge on nüüd mugav vaadata ka nutiseadmetest. Reiside otsimine ja muu teemakohane info on kiiresti ja sobivas formaadis saadaval. Samuti täiustab ettevõte jätkuvalt oma e-müügi süsteemi, mis on leidnud endale laialdase kasutajaskonna.

Head Uudised GoodNews