1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Novatours pani 8 lisalendu septembrisse ja oktoobrisse
Novatours pani 8 lisalendu septembrisse ja oktoobrisse

Novatours pani 8 lisalendu septembrisse ja oktoobrisse

NovatoursReisikorraldaja Novatours tõi suurenenud nõudluse tõttu müüki 6 suvelõpu lisalendu Türki ja 2 Bulgaariasse.

„Nõudlus reiside järele on olnud kasvav ja üle ootuste hea. Alustasime suvehooaja reiside müüki juba mullu novembris ja suutsime esimese kolme kuuga müüa pea kolmandiku oma plaanitud reisidest. Tänaseks oleme müünud ligi 75 % oma suvehooaja reisidest,“ ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

„Veebruaris panime juurde lende Türgi ja Kreeta suunal, nüüd lisasime veel Türgi lennud septembri lõppu ja oktroobrisse. Bulgaariasse lisandusid lennud septembri teise poolde. Kokku teeb Novatours aasta populaarseimal ehk Türgi sunnal 130 lendu ja Bulgaaria suunal ligi 60 lendu“, lisas ta.

Uustali sõnul on reiside müüki mõjutanud positiivselt ka Eesti jahedad ilmad. „Lisaks mainitud sihtkohtadele on klientide südamed võitnud Tuneesia, Horvaatia, Hispaania piirkonnad Barcelona ja Costa del Sol, samuti Sitsiilia ja Rhodose saar ning Portugal,“ nentis Uustal.

„Paljud kliendid valivad puhkuseks sihtkoha, kus nad on juba varem käinud. Nad hindavad head teenindust ja teavad missuguste kuludega sihtkohas toime tulla,“ selgitas Uustal.

Novatoursi klientide tagasiside kohaselt on reisikorraldaja juures väga oluline stabiilsus, usaldusväärsus ja kogemus. Reisihuvilised eelistavad üha rohkem keskmise või kõrgema kategooria hotelle ning oluliselt on kasvamas klientide hulk, kes broneerivad reisi varakult ette.

Eesti juhtiv reisikorraldaja Novatours pakub oma 10. tegutsemisaastal kokku 18. puhkepiirkonda, millest värskemad on suvehooajal Tuneesia, Barcelona piirkond, eeloleval talvehooajal Dubai ning suusareisid.

Eesti juhtiva reisikorraldaja Novatoursi turismiseadusest tulenev tagatissumma on turu suurim ehk 4 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews